Από τα γήπεδα στο MasterChef πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Και θα κάνει πανικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Από τα γήπεδα στο MasterChef πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Τα πάνω κάτω πρόκειται να φέρει στο MasterChef, ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αφήνει πίσω του τα γήπεδα και μπαίνει στον διαγωνισμό μαγειρικής προκειμένου να διεκδικήσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση ωστόσο, όπως κάνουν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αποφάσισε να παραμείνει στο χώρο και να αναλάβει την ιδιότητα του διευθυντή διεθνών σχέσεων μίας ομάδας.

Ο λόγος για τον Άλβαρο Ρεκόμπα, ο οποίος εργάζεται στη Νασιοναλ και αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Στα 44 του ο Ουρουγουανός θα συμμετάσχει στο «MasterChef Celebrity» της Ουρουγουάης, στην πρώτη σεζόν της εκπομπής στην χώρα της Νοτίου Αμερικής.

Ως δυνατό σημείο του Ρεκόμπα παρουσιάστηκαν τα «Olimpicos», ένα είδος σάντουιτς με λευκό ψωμί, μαγιονέζα, μαρούλι, αυγό, προσούτο και τυρί.

Όσο για το δικό μας MasterChef, δείτε εδώ τον Σταύρο Βαρθαλίτη ο οποίος δήλωσε ερωτευμένος.

Αγνώριστη η Κατερίνη Λένη από το MasterChef - Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί

Είδαμε μια φωτογραφία της Κατερίνας Λένη από τα παλιά και δεν το πιστεύαμε. Η πρώην παίκτρια του MasterChef, η οποία τράβηξε τα περισσότερα σχόλια και ενδιαφέρον, ήταν αγνώριστη σε σχέση με το σήμερα. Έτσι δεν την έχεις ξαναδεί.

Η όμορφη μαγείρισσα, έμεινε αξέχαστη από τη συμμετοχή της στο ΜasterChef καθώς υπήρξε και πολύ ειλικρινής κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ δεν δίσταζε ποτέ να εκφράσει κάθε άποψή της, κάτι που την οδήγησε να αναπτύξει αρκετές συγκρούσεις με συμπαίκτες της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η μαγείρισσα, ήρθε πολύ κοντά με τους θαυμαστές της και πολύ συχνά μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της.

Πριν από λίγες ώρες, η Κατερίνα Λένη έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ήταν εμφανισιακά στο παρελθόν, πολύ πριν την δούμε στο παιχνίδι μαγειρικής.

Στην φωτογραφία είχε ποζάρει με μαύρο μίνι φόρεμα, που "αγκάλιαζε" στην σιλουέτα της. Δείτε εδώ και την απίστευτη ατάκα που είχε πετάξει ο Σταύρος Βαρθαλίτης για την Κατερίνα Λένη. Θα «μείνετε».

Κατερίνη Λένη MasterChef instagram