Έτσι σχολίασε η... Ελένη την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου

Τι της ευχήθηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτσι σχολίασε η... Ελένη την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή της, Love it και ανάμεσα στις ευχές που δέχθηκε, η μία ήρθε από την άλλη βερσιόν της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έκανε με τη σειρά της ένα σχόλιο για τη νέα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Φυσικά δεν έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αποφάσισε να υποδυθεί την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Τάκης Ζαχαράτος με πολύ χιούμορ θέλησε να πει “καλή αρχή” στην Ιωάννα και ως… “Ελένη Μενεγάκη”.

«Εγώ σαν Τάκης θα της πω “καλή επιτυχία” και θέλει και η Ελένη Μενεγάκη. Ιωάννα μου από την Άνδρο που είμαι θέλω να σου δώσω την αγάπη μου και τα φιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ σε σένα και νομίζω στην ώρα μου θα τα πας καλύτερα και από μένα. Καλή επιτυχία. Φιλάκια πολλά», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Τάκης Ζαχαράτος είχε κάνει ακόμα μία επική μίμηση της Ελένης Μενεγάκη - δείτε την εδώ.

Έγινε το απίστευτο στην πρεμιέρα του Love it - Αντί για Ιωάννα είπαν τη Μαλέσκου...

Πριν καλά καλά προλάβει να κάνει πρεμιέρα η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ, έγινε το απίστευτο στον αέρα του Love it. Συγκεκριμένα, ο νέος συνεργάτης της, Παναγιώτης Χατζηδάκης, αντί για Ιωάννα αποκάλεσε την παρουσιάστρια... Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο και με την έναρξη της εκπομπής της, τους υποδέχθηκε και έκανε μία μικρή ξενάγηση στο νέο τεράστιο πλατό στο οποίο θα λαμβάνει χώρα η εκπομπή της - δείτε το εδώ.

Στη συνέχεια, υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της, με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να είναι αυτός που βγήκε πρώτος.

«Γεια σου Κατερίνα», της είπε και η παρουσιάστρια έμεινε να τον κοιτάζει με αμηχανία.

«Κατερίνα; Να το το πρώτο μου λάθος» αναφώνησε ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε «Δεν είναι λάθος, ας ξανασυστηθούμε! Έχει χάσει τα μυαλά του γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς…» και με αυτόν τον τρόπο τον δικαιολόγησε!