Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για τη Eurovision που συζητήθηκε στο διαδίκτυο

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα: Η ανάρτηση για τη Eurovision που συζητήθηκε στο διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από ένα insta story που ανέβασε, η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία ανάρτηση - αναδημοσίευση για τη Eurovision, η οποία εννοείται πως έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο.

Πριν από μερικές μέρες, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook, η Eurovision ανακοίνωσε μερικά πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα και για το μοναδικό κομμάτι της, Fuego το οποίο έχει καταφέρει να σπάσει τα ταμεία.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τη Eurovision

Σήμερα, η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει repost τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να μοιραστεί και με τους δικούς της διαδικτυακούς φίλους τα πολύ ευχάριστα νέα.

Ελένη Φουρέιρα Eurovision

Με μια ανάρτηση αποκαλύφθηκε η είδηση για την Ελένη Φουρέιρα που θα «τρελάνει» τους θαυμαστές της

Πριν από λίγο αποκαλύφθηκε μέσα από μια ανάρτηση μια πολύ χαρμόσυνη είδηση για τα επαγγελματικά της Ελένης Φουρέιρα. Μάλιστα, ήδη έχει «τρελάνει» τους θαυμαστές της, που ανυπομονούν να την απολαύσουν.

Η Φουρέιρα, είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο. Καθώς, μετά την συμμετοχή της στην Eurovision, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη και στο εξωτερικό με τους περισσότερους fans να τους έχει στην Ισπανία.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα οι τραγουδιστές και γενικά οι καλλιτέχνες λόγω κορωνοϊού να βλέπουν τις ακυρώσεις τον συναυλιών να υποδέχεται η μια την άλλη, ωστόσο η Ελένη Φουρέιρα το πάει ένα βήμα παρακάτω και πρόκειται να γίνει viral.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσει ένα live party στο Facebook, το οποίο διοργανώνει o ξένος καλλιτέχνης Eliad Cohen. Μαζί με άλλα γνωστά ονόματα το απόγευμα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 6:30 ώρα Ελλάδος, πρόκειται να βάλουν «φωτιά» στο Facebook.

Να πούμε πως ο κάθε καλλιτέχνης θα είναι live από το σπίτι του και όπως έχουμε δει, το σπίτι της Ελένης είναι απλά τέλειο.