Βασιλική Μιλλούση: Ευλύγιστη ακόμα και στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - Δείτε τη πάνω στη δοκό

Είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Ευλύγιστη ακόμα και στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης - Δείτε τη πάνω στη δοκό

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο, στο οποίο φαίνεται πόσο ευλύγιστη είναι ακόμα και στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Ανέβηκε πάνω στη δοκό και τα έδωσε όλα!

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά καθώς έφεραν το πρώτο τους παιδί στη ζωή και η ευτυχία τους ήταν απύθμενη. Οκτώ μήνες από τη γέννηση του μωρού τους ανακοίνωσαν ότι θα ξαναγίνουν γονείς και η χαρά τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας ή της φουσκωμένης της κοιλίτσας που όλο και μεγαλώνει.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή αθλήτρια μας έδειξε πώς μπορεί να κάνει τις ασκήσεις πάνω στη δοκό, ακόμα και τώρα που είναι έγκυος.

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

ΗΒασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν από 8 μήνες έγιναν γονείς και περιμένουν ήδη το επόμενό τους παιδί! Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην Τήνο για διακοπές, όπου και απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο δίπλα στη θάλασσα με το παιδάκι τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας. Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη βλέπουμε να ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα αλλά την παράσταση "κλέβει" η φουσκωμένη κοιλίτσα της που πλέον δεν κρύβεται.

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στη γλυκιά αυτή φωτογραφία η Βασιλική φαίνεται να κρατάει τρυφερά την κοιλίτσα της!

Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση