Έλα Χαμογέλα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με μία ανάρτηση

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλα Χαμογέλα: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με μία ανάρτηση

Σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει η νέα σεζόν της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, και μόλις σήμερα, μία συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως αποχωρεί από την εκπομπή.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ενώ κανείς δεν ξέρει ποιους συνεργάτες θα έχει στο πλευρό της η παρουσιάστρια.

Το Έλα Χαμογέλα βέβαια πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αυτή η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου ανακοίνωσε πως αποχώρησε από το Έλα Χαμογέλα

Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία απαντώντας στην ερώτηση που έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος, ξεκαθάρισε πως δε θα βρίσκεται στην εκπομπή με τη νέα σεζόν.

Έλα Χαμογέλα Άννα Πρέλεβιτς

Θα βρίσκεται ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Έλα Χαμογέλα, στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου;

Πολλές είναι οι φήμες που έχουν ακουστεί για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση της από τον ALPHAtv και εγώ μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω όλη την αλήθεια, έτσι όπως μου την μετέφεραν μέσα από το κανάλι του OPENtv. Θα βρίσκεται στο σταθμό, αλλά όχι στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Σαν έκπληξη «έσκασε» η είδηση πως η Ναταλία Γερμανού, αλλάζει όλη την ομάδα της μεσημεριανής της εκπομπής στη ζώνη του Σαββατοκύριακου «Καλύτερα δεν γίνεται». Ανάμεσα λοιπόν στα ονόματα που αποχώρησαν ήταν η Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Από τότε είχε ξεκινήσει η φήμη πως θα πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου και το «Έλα χαμογέλα». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Με ρόλο έκπληξη στο OPENtv η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Σύμφωνα με τα όσα μου μετέφεραν μέσα από το κανάλι και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θα βρίσκεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο OPENtv, ωστόσο, δεν θα την δούμε στο πλευρό του καλού της Κωνσταντίνου Βασάλου, μιας και η ομάδα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» παραμένει η ίδια.

Συγκεκριμένα, όπως με πληροφόρησαν, η καλλονή δημοσιογράφος έχει ξεκινήσει συζητήσεις και συναντήσεις με την εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη με σκοπό να την δούμε στο Just The 2 Of Us σε ρόλο διαγωνιζόμενης!

Άρα όπως όλα δείχνουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αργήσει για λίγο να επιστρέψει!

Να σημειώσω πως τι και αν οι διακοπές του καλοκαιριού όδυεσαν σιγά σιγά προς το τέλος τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να περάσουν μοναδικές στιγμές μαζί, αλλά και με την παρέα καλών φίλων. Οι δυο τους βίωσαν στιγμές ευτυχίας και ανέβαζαν ονειρικές φωτογραφίες από τις περιπετειώδεις εξορμήσεις τους που μας κάνουν να ζηλεύουμε.