Πασίγνωστη τραγουδίστρια μας δείχνει το σώμα της 5 μέρες μετά τη γέννα

Τόλμησε και δημοσίευσε φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστη τραγουδίστρια μας δείχνει το σώμα της 5 μέρες μετά τη γέννα

Η διάσημη τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι έφερε στον κόσμο την κορούλα της, τον καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ. Είναι μόλις 5 ημέρες μετά τη γέννα της και δεν φοβάται να μας δείξει ακριβώς πως είναι.

Η Κέιτι Πέρι, ως μανούλα πλέον, δημοσίευσε το πρωί της Δευτέρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της φορώντας όμως μόνο τα εσώρουχά της και δείχνοντας εξαντλημένη.

Πιο συγκεκριμένα η 35χρονη τραγουδίστρια ποζάρει φορώντας ένα σουτιέν θηλασμού και ένα εσώρουχο με ψηλή μέση, δείχνοντάς μας πως είναι το σώμα της μόλις πέντε ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της.

«Μαλλιά και μακιγιάζ: εξάντληση», ήταν το σχόλιο με το οποίο η Κέιτι Πέρι συνόδευσε τη φωτογραφία της.

Αυτή είναι η φωτογραφία που μας δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα

katy perry μετα την γεννα

Το κοριτσάκι είναι υγιέστατο και θα πάρει το όνομα, Daisy Dove Bloom.

Ο Ορλάντο Μπλουμ έχει ακόμη έναν γιο που γεννήθηκε το 2011 από τον πρώτο του γάμο με το γνωστό μοντέλο, Μιράντα Κερ.

H Katy Perry και ο Orlando Bloom ήταν να παντρευτούν το καλοκαίρι που μας έρχεται στην Ιαπωνία, ωστόσο πληροφορίες του περιοδικού People ανέφεραν ότι το ζευγάρι αποφάσισενα αναβάλλει για λίγο τον γάμο, εξαιτίας των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Δες αναλυτικά τι συνέβη εδώ.

Δύσκολες ώρες για τον Ορλάντο Μπλούμ

Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος ηθοποιός Orlando Bloom, ο οποίος ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ότι ένα μέλος της οικογένειάς του έχει εξαφανιστεί. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσης, ο σταρ έγραψε:

«Ο MIGHTY ΧΑΘΗΚΕ. Στο Montecito της California. Είναι τσιπαρισμένος και φοράει κολάρο με αριθμό επικοινωνίας. Αν τον πάτε στον τοπικό κτηνίατρο ή σε καταφύγιο ή στην αστυνομία θα μπορέσει να επιστραφεί σε μένα με ανταμοιβή, σας παρακαλώ στείλτε μόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, η καρδιά μου έχει πληγωθεί.»

Ο Mighty είναι το αγαπημένο poodle του Orlando Bloom, το οποίο απέκτησε το 2017 όταν και χώρισε για κάποιο διάστημα με την Katy Perry.

Οι θαυμαστές του στην αρχή κατάλαβαν πως πρόκειται για το σκυλάκι της ποπ τραγουδίστριας, τον Nugget, που είναι ίδιας ράτσας και μοιάζει πολύ στον Mighty.