Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο νέο της βίντεο

Το κοντινό στο πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο νέο της βίντεο

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο προκειμένου να καλωσορίσει τον Σεπτέμβρη, στο οποίο εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ξετρελαίνει το κοινό!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές πως δεν έχει πρόβλημα να δείξει το πρόσωπό της ακριβώς όπως είναι χωρίς να έχει μακιγιάζ.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια σε διάφορες φάσεις, να κλείνει το μάτι στον φακό και να χαμογελάει στον Σεπτέμβρη.

Μπορεί βέβαια να μην είναι αμακιγιάριστη σε όλα τα μέρη του βίντεο, ωστόσο τα σημεία που φαίνεται ολοκάθαρο το πρόσωπό της είναι απλά εντυπωσιακά.

Να σημειώσουμε πως ο φακός του Youweekly.gr "τσάκωσε" τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη μαζί για μπάνιο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της - Η φωτογραφία της σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και για ακόμα μία φορά, κατάφερε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά επιλέγει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πιο υπέροχες φωτογραφίες.

Μπορεί οι διακοπές της να τελειώσαν και να αποφάσισε να επιστρέψει για να ξεκινήσει δουλειά με την εκπομπή της στο Opentv, ωστόσο συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις αναρτήσεις της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα όταν ανέβασε μία πολύ κοντινή φωτογραφία η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα των διαδικτυακών της φίλων για ακόμα μία φορά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου που έκανε κοντινό στο πρόσωπο και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Αναστάτωσε το διαδίκτυο με μία φωτογραφία η Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε μία νέα φωτογραφία με μαγιό, με την οποία κατάφερε για ακόμα μία φορά, να προκαλέσει αναστάτωσε σε όλο το διαδίκτυο. Τα likes και τα comments έπεσαν βροχή!

Η πανέμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η Σίσσυ Χρηστίδου δείχνει πως φέτος δεν έχει σκοπό να αφήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της να πάει χαμένο, μέχρι να επιστρέψει με τη νέα σεζόν στην εκπομπή της, «Έλα χαμογέλα» - δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου που αναστάτωσε το διαδίκτυο

Φέτος το καλοκαίρι, η Σίσσυ Χρηστίδου κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο και να μείνει κυριολεκτικά μισή. Η παρουσιάστρια έχασε όλα τα κιλά που είχε πάρει και πλέον είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται αρκετά μέσα από τις καλοκαιρινές φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της, τόσο με μαγιό όσο και με τα ρούχα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και σήμερα, όταν πόζαρε με το μαγιό της και προκάλεσε πανικό στους διαδικτυακούς της φίλους. Η φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ολοκάθαρα το σώμα της, μάζεψε ένα σωρό likes και σχόλια μέσα σε λίγες μόνο ώρες.