The Booth: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρυσταλλία

Φωτογραφία από μέσα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Booth: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα Κρυσταλλία

Μια από τις παρουσιάστριες του The Booth, η Κρυσταλλία, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της, Δημήτρη Πλατανιά, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Η Κρυσταλλία δεν θέλησε ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της!

Κρυσταλλία νοσοκομείο

The booth κρυσταλλία

Εμείς ευχόμαστε όλα να είναι καλά!

Opentv: Η Κρυσταλλία του The Booth μας δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά

Λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Κρυσταλλία, μία από τις παρουσιάστριες του The Booth στο Opentv, μας έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη της κοιλιά σε μία από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες που είδαμε.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το μωράκι της και έτσι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ενώ απολαμβάνει όσο απέμεινε από το καλοκαίρι της, η Κρυσταλλία Ρήγα πόζαρε με το μαγιό της στην παραλία και φάνηκε για πρώτη φορά ξεκάθαρα η κοιλίτσα της, ενώ στη φωτογραφία βρίσκεται και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία φιλάει την καλή της φίλη.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: «Friends and Family», ενώ να σημειώσουμε πως και πριν από λίγο καιρό, η Κρυσταλλία είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαινόταν κάπως φουσκωμένη την κοιλιά της, χωρίς βέβαια να επιβεβαιώνει τίποτα ακόμα.