Μαρέβα Μητσοτάκη: Η συνάντηση με ξανθιά παρουσιάστρια και η κοινή φωτογραφία

Που βρέθηκαν οι δυο γυναίκες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η συνάντηση με ξανθιά παρουσιάστρια και η κοινή φωτογραφία

Μια συνάντηση με ξανθιά παρουσιάστρια είχε η Μαρέβα Μητσοτάκη το βράδυ της Τετάρτης στο εστιατόριο «Παπαδάκης», της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρωθυπουργού, συναντήθηκε με την αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη.

Οι δύο λαμπερές γυναίκες γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ενώ, η Σάσα Σταμάτη κατά καιρούς σε εμφανίσεις της έχει φορέσει ρούχα ZEUS+ΔΙΟΝΕ, πριν η Μαρέβα Μητσοτάκη αποχωρήσει από την εταιρεία.

Η φωτογραφία από την συνάντηση της Μαρέβας Μητσοτάκη με την παρουσιάστρια

Μαρέβα Μητσοτάκη Σάσα Σταμάτη

Εντυπωσιάζει η Μαρέβα Μητσοτάκη στο εξωτερικό με την σικάτη εμφάνισή της.

Το τελευταίο διήμερο η Μαρέβα Μητσοτάκη συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην επίσημη επίσκεψη που πραγματοποιεί στο Ισραήλ και μάγεψε με την εμφάνισή της.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Πρώτη Κυρία της Ελλάδος μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Ισραήλ.

Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρέβα Μητσοτάκη από την εμφάνισή της!

Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ασπρόμαυρο συνολάκι που αποτελείται από άσπρο μπλουζάκι, ασορτί μακρύ σακάκι και μια μαύρη αέρινη παντελόνα που αναδεικνύει την ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ της. Αρκέστηκε σε ένα απλό κόσμημα στο λαιμό και στα απαραίτητα γυαλιά ηλίου όταν βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, ήταν προετοιμασμένη να προσαρμόσει στην εμφάνισή της καθ'όλη την διάρκεια της ημέρας και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες των χώρων που επισκέφθηκε, αφού άλλαξε και τα παπούτσια της.

Πιο συγκεκριμένα, στην υποδοχή της από την Πρώτη κυρία του Ισραήλ, Σάρα Νετανιάχου, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε να φορέσει ψιλοτάκουνα μαύρα πέδιλα ενώ αργότερα, η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε την Πατριαρχική Σχολή των Σιών στο Ισραήλ και την Πατριαρχική Βιβλιοθήκη όπου άλλαξε παπούτσια και φαίνεται να φοράει sneakers. Το look της ολοκληρώνει με μια απλή τσάντα.

Σε κάθε ταξίδι του πρωθυπουργού στο οποίο τον συνοδεύει η σύζυγός του δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της, με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει. Τον Φεβρουάριο μάλιστα, σε επίσκεψη της στο Άμπου Ντάμπι εμφανίστηκε χωρίς μαντήλα, δείτε την εμφάνισή της εδώ