My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Πήρε τις περισσότερες ψήφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της εβδομάδας

Ακόμη ένα επεισόδιο του My style rocks έφτασε στο τέλος του με τους κριτές να κρίνουν και να βάζουν τους βαθμούς του στις διαγωνιζόμενες. Ποια ωστόσο είχε το πιο σωστό ντύσιμο και βγήκε νικήτρια;

Δυο κορίτσια, κατάφεραν και έπιασαν την κορυφή με τα outfits τους. Ωστόσο μια πήρε τις περισσότερες ψήφους.

Συγκεκριμένα, η Αρετή, συγκέντρωσε 13,7 βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Σοφιάνα με 13,5 βαθμούς.

Τον τελικό λόγο τον είχαν τα κορίτσια, τα οποία έβαλαν νικήτρια την Αρετή. Δείτε όμως και ποια παίκτρια είναι σήμερα εκτός παιχνιδιού.

My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Ίλτσεβιτς - «Λύγισε» μέχρι και ο Χριστόπουλος

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks η Μαρία Ιλτσεβιτς την ώρα που στάθηκε μπροστά στους κριτές για μα την κρίνουν εμφανισιακά. Με το γεγονός που συζητήθηκε μεταξύ άλλων, «λύγισε» μέχρι και ο Χριστόπουλος.

Συγκεκριμένα, μετά τη συγκινητική αποκάλυψη της Κατερίνας για το χαμό του μπαμπά της , ένα ακόμη δυσάρεστο γεγονός μοιράστηκε η παίκτρια.

Ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε αναφορά στον πρόσφατο θάνατο της μαμά της θέλοντας να της δώσει δύναμη να προχωράει μπροστά. Να σημειώσουμε πως στο My style rocks μπαίνει και ένα πρόσωπο «βόμβα».

My style rocks: «Λύγισαν» οι παίκτριες - Το τραγικό γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της Κατερίνας

«Λύγισαν» οι παίκτριες στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks με την εξομολόγηση της Κατερίνας Γιαλιτάκη, με το τραγικό γεγονός που στιγμάτισε τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, με το που ήρθε η στιγμή, οι τρεις κριτές να σχολιάσουν το σύνολο της Κατερίνας, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να αναφερθεί στο bullying που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Με αφορμή αυτό ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε ακόμη ένα γεγονός που την στιγμάτισε. Όπως έκανε γνωστό, πριν από λίγες χρόνια έχασε σε τροχαίο τον μπαμπά της.

Στο άκουσμα του γεγονότος, μερικές από τις παίκτριες «λύγισαν» όπως και η κριτής.