Καταρρακωμένη η Βικτώρια Καρύδα - Άκουσε στο δικαστήριο το ηχητικό από τη δολοφονία του Μακρή

Δύσκολες στιγμές για το μοντέλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταρρακωμένη η Βικτώρια Καρύδα - Άκουσε στο δικαστήριο το ηχητικό από τη δολοφονία του Μακρή

Καταρρακωμένη ήταν στη δίκη για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα. Στο δικαστήριο άκουσε το ηχητικό από τη στιγμή του θανάτου του.

«Ακούστηκε για πρώτη φορά ηχητικό ντοκουμέντο. Ακούγονται πυροβολισμοί. Μετά ακούγεται το κλείσιμο της πόρτας. Ενισχύεται η άποψη ότι ο δράστης ήταν μόνος του» τόνισε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ειδικότερα, στο βίντεο ακούγονται οι οκτώ πυροβολισμοί, ένας γείτονας να φωνάζει βοήθεια, η πόρτα του αυτοκινήτου του δράστη να ανοίγει και στη συνέχεια να βάζει μπρος την μηχανή. Το συγκεκριμένο στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, παρουσιάστηκε από την υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων στη δίκη, προκειμένου να καταδειχθεί πως ήταν μόνο ένας ο δράστης της ανθρωποκτονίας. Επίσης, σπαρακτική φωτογραφία από την Βικτώρια Καρύδα λίγες ημέρες μετά την δίκη για την δολοφονία του συζύγου της.

Ανατροπή στην δολοφονία του Γιάννη Μακρή - Η γυναίκα μάρτυρας φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή της Βικτώριας Καρύδα

Σαν βόμβα έπεσε στην δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, η μαρτυρία μια γυναίκας, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από 17 μήνες και επιχείρησε να δώσει άλλοθι στον έναν από τους δυο κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μόλις λίγες ώρες πριν από τις απολογίες των δυο αδελφών από τη Βουλγαρία, η μυστηριώδης γυναίκα ανέβηκε στο εδώλιο του μάρτυρα και κατέθεσε στους δικαστές ότι το βράδυ της 31ης Οκτώβρη του 2018, την ώρα που εκτελέστηκε με οκτώ πυροβολισμούς ο επιχειρηματίας, εκείνη βρισκόταν με τον 35χρονο Βούλγαρο στο δωμάτιο του ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Η κατάθεσή της προκάλεσε αναστάτωση στο δικαστήριο, όπως αναγράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, και στο στρατόπεδο της πολιτικής αγωγής η γυναίκα δέχτηκε βροχή ερωτήσεων, κυρίως για τον λόγο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το έγκλημα για να υπερασπιστεί τον αδερφό του φερόμενου ως εκτελεστή, με τον οποίο, όπως λέει η ίδια, διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ωστόσο, απάντησε ότι η ερωτική τους σχέση δεν είχε διάρκεια και δικαιολόγησε την καθυστερημένη μαρτυρία της λέγοντας: "Ήμουν αρραβωνιασμένη , συζούσα με άλλον. Δεν μπορούσα να πω πως ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο. Τώρα δεν φοβάμαι πλέον, έχουμε χωρίσει με τον τότε σύντροφό μου." Δείτε εδώ πως εμφανίστηκε την ημέρα εκείνη στο δικαστήριο η Βικτώρια Καρύδα.

Πηγή: Espresso