Δημήτρης Σκουλός: Έδωσε απάντηση «φωτιά» για τον ανταγωνισμό του Big Brother

Ήταν αφοπλιστικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Έδωσε απάντηση «φωτιά» για τον ανταγωνισμό του Big Brother

Ο Δημήτρης Σκουλός λίγες ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM μίλησε στην εφημερίδα «On Time» και στη Σάσα Σταμάτη και έδωσε απάντηση «φωτιά» για τον φετινό ανταγωνισμό του Big Brother,

Ο ίδιος είπε για το GNTM: «Ξεκινάμε στις 7 Σεπτέμβρη. Είναι πολύ διαφορετικό φέτος το GNTM γιατί έχουμε και αγόρια. Έχουμε την Ζενεβιέβ στην κριτική επιτροπή που είναι κάτι διαφορετικό και για εμάς και για την ίδια κάτι καινούργιο. Έχει πολύ ανταγωνισμό, αγόρια-κορίτσια, είναι πολύ ωραίο και θα σας αρέσει πάρα πολύ».

Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού για το Big Brother

Όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό και συγκεκριμένα για το Big Brother, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβάμαι στη ζωή μου τίποτα. Γιατί να φοβηθώ τώρα;»

Πως θα του φαινόνταν αν η κόρη του, τού έλεγε ότι θα μπει σε ριάλιτι μοντέλων; «Άμα ήθελε και μπορούσε, θα την άφηνα να πάει. Αλλά αν δεν είχε τις προδιαγραφές, θα την έκοβα πρώτος εγώ» απάντησε ο Δημήτρης Σκουλός. Δείτε ωστόσο τη σύζυγό του.

Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε αποκάλυψη για το νέο κύκλο του GNTM

Ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να κάνει μία αποκάλυψη για το νέο κύκλο του GNTM και για τη συμμετοχή αγοριών στο γνωστό ριάλιτι του Star.

Ο γνωστός φωτογράφος θέλησε να μιλήσει για όλα όσα πρόκειται να αλλάξουν στο νέο κύκλο του GNTM καθώς και για το ρόλο που θα παίξουν τα αγόρια μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, σημείωσε πως οι συμμετοχές φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μιας και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να λάβουν μέρος στο ανανεωμένο ριάλιτι!

Δημήτρης Σκουλός GNTM

Ένα από τα μοντέλα που έχουν ακουστεί πολύ για το GNTM είναι και ο Γιώργος Καραβάς. Δείτε εδώ την απάντησή του για το αν θα είναι στο ριάλιτι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM

«Στην αρχή με ξένισε που θα έχει αγόρια. Έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα casting ή θα έρθουν κάποιοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ότι κατάλαβα μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα», ήταν τα λόγια του.