My Style Rocks: Δύο είναι οι σημερινές νικήτριες της ημέρας

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Δύο είναι οι σημερινές νικήτριες της ημέρας

Όχι μια αλλά δυο ήταν οι σημερινές νικήτριες της ημέρας στο My Style Rocks. Πήραν τις ίδιες ψήφους με αποτέλεσμα και οι δυο να πάρουν από έναν βαθμό για το Gala της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η Σοφιάνα και η Κορίνα πήραν την μεγαλύτερη βαθμολογία και στάθηκαν μπροστά από τις συμπαίκτες τους για να βγάλουν την νικήτρια της ημέρας.

Ωστόσο, υπήρξε ισοψηφία με αποτέλεσμα και οι δυο παίκτριες να πάρουν τον extra βαθμό!

Νωρίτερα ωστόσο, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξαναχτύπησε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Έκανε αδιανόητα σχόλια σε συμπαίκτρια της με το που στάθηκε απέναντι της και της δόθηκε ο λόγος για να σχολιάσει την εμφάνιση της.

Η Ευρυδίκη είναι αντικειμενική όπως έχει πει στην βαθμολογία της και σήμερα το απέδειξε για ακόμη μια φορά. Βέβαια, η κριτική της θεωρήθηκε πολύ βίαιη.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η Έλενα Χριστοπούλου να νευριάσει μαζί της και να της πει πως ήταν λάθος και ότι ζούμε στον 21ο αιώνα. Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια έλειπε χθες.

Απίστευτο! Η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο My Style Rocks

Όπως ξέρετε, χθες το απόγευμα έγινε η πρεμιέρα του My Style Rocks. Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να είναι μια από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Όσο η ροή του παιχνιδιού προχωράει ωστόσο, θα βλέπουμε νέες παίκτριες, που θα φέρνουν την ανατροπή και θα αντικαθιστούν αυτές που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» το πρωί της Τρίτης, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την παραγωγή και να είναι στο παιχνίδι.

Μπορείς να δεις εδώ τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη που θα πάρει μέρος στο GNTM.