«Τρέλανε» τον ΣΚΑΙ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ο "καυτός" χορός στο πλατό του My style rocks

Τους αναστάτωσε όλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τρέλανε» τον ΣΚΑΙ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Ο

Στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τους «τρέλανε» όλους στον ΣΚΑΙ με τον "καυτό" χορό της πάνω στο πλατό.

Θέλει να έχει τα βλέμματα και τις κάμερες στραμμένες επάνω της και έδωσε ρεσιτάλ, κάνοντας τις υπόλοιπες παίκτριες να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

«Χώρισα! Χώρισα τον αντρούλη μου, όπως όλος ο κόσμος ξέρει και θέλω πλέον να γιορτάσω την ελευθερία μου με ένα πάρτι» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προκειμένου να δικαιολογήσει την ενδυματολογική της επιλογή. «Καλώ, λοιπόν, στο σπίτι μου στην Κηφισιά όλα τα κορίτσια να κάνουμε pool party! Είμαι οικοδέσποινα και τις περιμένω».

Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί. Στη συνέχεια έκανε ξανά πασαρέλα και ανέβασε την θερμοκρασία με το χορό της. Δείτε και ποιες ήταν οι δυο νικήτριες της ημέρας.

My Style Rocks: Απόλυτη θεά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Έστειλε φιλιά στον πρώην της

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα σήμερα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μας θύμισε για ακόμα μία φορά πως είναι η απόλυτη θεά του παιχνιδιού. Εξηγώντας τι συνέβη με τον "γάμο" της που τάραξε τα social media, έστειλε φιλιά στον πρώην της!

Πριν από λίγο καιρό, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως παντρεύεται τη σκυλίτσα της - δείτε εδώ την ανάρτηση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Απαντώντας λοιπόν στην Έλενα Χριστοπούλου, της εξήγησε πως έκανε τη συγκεκριμένη πράξη προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα για τα κακοποιημένα και αδέσποτα ζώα, τονίζοντας πως έτσι ακριβώς βρήκε και τη δική της σκυλίτσα σε μία συνοικία.

Στη συνέχεια είπε: «Τώρα που χώρισα, ναι χώρισα, φιλιά αντρούλη μου, πιες ένα κρασί στην υγεία μου», δείχνοντας πως είναι πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος λέγοντας: «Στα νεκροταφεία υπάρχουν ένα σωρό αναντικατάστατοι».