My Style Rocks: Αναστάτωση στο πλατό - Το οργισμένο σχόλιο της Βίκυς Μανώλη

Ανέβηκαν οι τόνοι με την Αρετή Λις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αναστάτωση στο πλατό - Το οργισμένο σχόλιο της Βίκυς Μανώλη

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του, το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς η Βίκυ Μανώλη δε δίστασε να κάνει ένα οργισμένο σχόλιο για την βαθμολογία που δέχεται όλη τη βδομάδα από τις συμπαίκτριές της.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα πολύ απλό και sfae look και εξήγησε πως είχε κανονίσει να φορέσει κάτι διαφορετικό ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει γιατί οι συμπαίκτριές της θα την βαθμολογούσαν πολύ άσχημα καθώς δεν βαθμολογούν βάση στιλ αλλά βάση συμπάθειας.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε τις παίκτριες αν συμφωνούν και η Αρετή Λις πήρε πρώτη το λόγο - ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Έρη Λώλη.

Έτσι λοιπόν η Αρετή εξήγησε πως δεν προσπαθεί και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται να λέει ότι δεν ήρθε στον διαγωνισμό επειδή είναι όμορφη, καθώς αυτό προσπαθεί να δείξει καθημερινά.

Βίκυ Μανώλη My style rocks

Η Βίκυ Μανώλη διαφώνησε και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στους κριτές οι οποίοι συμφώνησαν πως η εμφάνισή της ήταν πολύ βασική.

My Style Rocks: Έπος! Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου... λιποθύμησε με τον άσο του Στέλιου Κουδουνάρη

Για ακόμα μία φορά, η εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο My Style Rocks ήταν απλά επική. Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι η αγαπημένη παίκτρια έπεσε "λιπόθυμη", μόλις είδε πάνω στο πινακάκι, τον άσο που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Με ένα κόνσεπτ εμπνευσμένο από την πανέμορφη Κέρκυρα και με ένα κατακόκκινο outfit, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προσπάθησε να εντυπωσιάσει τους κριτές και να κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ωστόσο βρήκε πολλές αστοχίες στο look της παίκτριας και έτσι της έβαλε 1, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν το άντεξε και σωριάστηκε! Να σημειώσουμε βέβαια, πως χθες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήρθε σε λογομαχία με μία συμπαίκτριά της. Δείτε εδώ τι συνέβη.