«Έσκασε» η ανακοίνωση για το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση για το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μόλις πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει στον ALPHA σε μόλις λίγες μέρες, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day!

Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους στις 08:00, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα.

Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη. Ο Δημήτρης Παπανώτας επιστρέφει, και με τον Κώστα Φραγκολιά και την Τίνα Μεσσαροπούλου αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Ο Δήμος Βερύκιος όπως κάθε χρόνο θα προσεγγίζει την επικαιρότητα αναλύοντας τις ειδήσεις της ημέρας.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη έρχονται στην πρωινή παρέα για να εμπλουτίσουν την κουζίνα μας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής.

Ο Γιώργος Σατσίδης θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor.

Ακόμα, η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη θα δίνει απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν, η Όλγα Λαφαζάνη θα παρουσιάζει στήλη με θέματα που αφορούν στη μαμά και το παιδί και η Εύη Φραγκάκη θα αναλύει θέματα κοινωνικά και επικαιρότητας.

Η Irene Αγγελόπουλος θα προτείνει τα ρούχα που προστάζει η μόδα, η Μαίρη Παναγάκου θα δίνει λύσεις οικονομίας για το σπίτι και κάθε Παρασκευή ο Ζαν Λουί Καψαλάς θα μαγειρεύει νόστιμες συνταγές.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 8η σεζόν θα βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη.

Τα πάνω κάτω στο Happy Day - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Δημήτρη Παπανώτα

Το Happy Day πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και είναι σίγουρο πως θα έρθουν τα πάνω κάτω στην εκπομπή. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με τη νέα σεζόν και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Δημήτρη Παπανώτα που επιστρέφει στην ομάδα της.

Με το τέλος της φετινή τηλεοπτικής σεζόν είχε γίνει πολύς λόγος σχετικά με το μέλλον του Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Λίγο καιρό αργότερα έγινε και επίσημα γνωστό πως ο παρουσιαστής θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την ίδια μάλιστα να σχολιάζει την επιστροφή του σε μία συνέντευξή της.

Τώρα, σε νέα συνέντευξή της στο 7 Μέρες TV μίλησε για την ομάδα που θα την πλαισιώσει στην εκπομπή!

Αυτά αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το Happy Day και τον Δημήτρη Παπανώτα

Τι διαφορετικό θα δούμε στο «Happy Day» φέτος;

Η αλήθεια είναι ότι σε μία εκπομπή που έχει διαγράψει πορεία για αρκετά χρόνια και έχει την τύχη να την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θέλεις πάντα να κάνεις τονωτικές ενέσεις, χωρίς όμως να αλλοιώσεις τη βασική συνταγή. Οπότε, η βασική συνταγή παραμένει ίδια σε ό,τι αφορά την προσέγγιση στα θέματα.

Αυτό που θέλει το «Happy Day» είναι να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα όμορφο ξύπνημα, σε μία happy διάθεση για να ξεκινήσει την ημέρα του με τις καλύτερες προοπτικές. Αυτός παραμένει ο βασικός στόχος. Η βασική συνταγή είναι το γέλιο, η καλή διάθεση, η ενημέρωση, με λίγα λόγια ένα σωστό μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Οι όποιες τονωτικές ενέσεις θα είναι σε επίπεδο θεματολογίας.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ομάδας σας, θα έχουμε αλλαγές;

Η βασικότερη είναι η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος γυρίζει στο τηλεοπτικό του σπίτι. Με τον Δημήτρη έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση και πολύ καλή χημεία και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε ξανά παρέα. Κατά τα άλλα, στο πλευρό μου παραμένει η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και κατέχει πολύ καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και όχι μόνο.

Δημήτρης Παπανώτας Happy Day

Φυσικά, παραμένει και ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον οποίο είμαστε μαζί σχεδόν από τον πρώτο χρόνο του «Happy Day», όπως και ο Δήμος Βερύκιος με τη δική του στήλη. Ο Γιώργος Σατσίδης που από πέρσι μας λέει τα καλλιτεχνικά νέα από την Αμερική, συνεχίζει και φέτος, έχοντας παράλληλα και μία ουσιαστική εμπλοκή στο «Bachelor». Επίσης, ετοιμάζουμε και μία μεγάλη έκπληξη σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας με έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο μάγειρα!