Καλό Μεσημέρακι: Η «Βάνια» έγινε Μαλέσκου - Το βίντεο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημέρακι: Η «Βάνια» έγινε Μαλέσκου - Το βίντεο που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο

Το Καλό Μεσημεράκι ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και έτσι η «Βάνια» αποφάσισε για λίγο να πάρει τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου! Το βίντεο ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Instagram και προκάλεσε σωστή φρενίτιδα στο διαδίκτυο.

Η αγαπημένη συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά έχει αναπαραστήσει πολλά δρώμενα της ελληνική τηλεόρασης, ενώ πέρυσι είχαν την τιμητική τους οι φωτογραφίσεις του GNTM.

Φέτος λοιπόν αποφάσισε να γίνει Μαλέσκου στη θέση της Μαλέσκου και έκανε ένα remake του trailer του Love it. Αντί για κάμπριο, ανέβηκε σε ένα αγροτικό και έκανε το δικό της show!

«LOVE EAT με την Βάνια Τουνίκου!

Η Βάνια έρχεται πιο δυναμική και έτοιμη από ποτέ. Ακούς @imaleskou?».

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό πως αποχώρησε από το Καλό Μεσημεράκι ο Μίνως Θεοχάρης. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε.

Ματίνα Νικολάου: Η αδυναμία του Νίκου Μουτσινά επέστρεψε και έκανε πανικό στο Καλό Μεσημεράκι

Το Καλό Μεσημεράκι επιστρέφει σε λίγο καιρό και έτσι η Ματίνα Νικολάου, η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Μουτσινά επέστρεψε, και με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατάφερε να κάνει και πάλι πανικό!

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα από τον χαρακτήρα της Βάνιας και έτσι η επιστροφή της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά έχει ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό καθώς θα έχει την ευκαιρία να την ξαναδεί σε δράση!

Η ίδια, θέλησε να θυμηθεί για λίγο τις εμφανίσεις της και ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία!

"Ύφος, σκέρτσο, μόντελινγκ και τσαχπινιά είναι τα χαρακτηριστικά της Βάνιας" έγραψε στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ δείτε εδώ και μία σημαντική ενημέρωση για το Καλό Μεσημεράκι που βγήκε σήμερα.

Βγήκε κι άλλο trailer για το Καλό Μεσημεράκι - Έπος η Ματίνα Νικολάου

Μόλις πριν από λίγο, βγήκε άλλο ένα trailer για τη νέα σεζόν της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και την παράσταση έκλεψε φυσικά, η «Βάνια», ή αλλιώς, η Ματίνα Νικολάου με την επική εμφάνισή της.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν μαζί και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από το trailer.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι του trailer, βλέπουμε την Βάνια, η οποία φαίνεται να πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, διασκεδάζοντας σε κάποιο πάρτυ, μάλλον στο ίδιο πάρτυ που βρέθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς!

Κοιμάται επάνω στον καναπέ φορώντας τα... βατραχοπέδιλά της και όπως πάντα τα εντυπωσιακά της ρούχα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και τους Alcatrash σε... hangover.

Δείτε εδώ και το πρώτο κομμάτι του trailer με τον Νίκο Μουτσινά.