Big Brother: Η δημόσια αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Δεν το γνώριζε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Η δημόσια αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Λίγο αφού ξεκίνησε το Big Brother, και ενώ είχε κάνει την πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία δημόσια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη και πώς αυτή ξεκίνησε.

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη του, ενώ η σχέση τους έχει μαγέψει το κοινό ήδη από την κοινή τους εμφάνιση στο Globetrotters.

Μόλις λοιπόν συνδέθηκε με το σπίτι του «Μεγάλο Αδερφού» και αφού ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Μαρία για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μίλησε με τον Χρήστο Μακρίδη, ο οποίος στη συνέντευξή του είχε πει πως γνώρισε τη γυναίκα του ακούγοντας ένα δικό του τραγούδι.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε πως τον άγγιξε πολύ αυτή η φράση και σημείωσε, πως όταν είχε γνωρίσει την Αντελίνα, ήταν Τρίτη και την Κυριακή της ζήτησε να συγκατοικήσουν.

Big Brother: Ξεκίνησε χωρίς τον Χάρη Βαρθακούρη το Live - Η ανακοίνωση του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το σημερινό live του Big Brother ξεκίνησε με μία μεγάλη ανατροπή, καθώς αντί για τον Χάρη Βαρθακούρη, στο πλατό βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα, απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό και έκανε μία σημαντική ανακοίνωση.

Το παγκοσμίου φήμης ριάλιτι, που για ακόμη μια φορά βρίσκεται στην χώρα μας, βρίσκεται στη δεύτερη ζωντανή του μετάδοση, με παρουσιαστή κανονικά τον Χάρη Βαρθακούρη, αλλά δεν ήταν εκείνος, που βγήκε στο πλατό για να παρουσιάσει.

Εκείνος που βγήκε πρώτος, ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και προκάλεσε πανζουρλισμό στο κοινό του Big Brother, δημιουργώντας παράλληλα απορίες για το ποιος βρίσκεται στη θέση του βασικού παρουσιαστή.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στο σόου, ενώ μας... ψάρωσε με τον τρόπο, που ανακοίνωσε τον παρουσιαστή. Όπως ξεκίνησε, θα νόμιζε κανείς πως πρόκειται... για ένα νέο πρόσωπο, αφού είπε πως πρόκειται για απόφαση του σταθμού.

Τελικά, ο παρουσιαστής είναι... ο Χάρης Βαρθακούρης, τον οποίο ο Μικρούτσικος φανέρωσε μέσα σε αποθέωση από τον ίδιο και το κοινό, ενώ οι δύο άνδρες συζήτησαν τα τεκταινόμενα της τελευταίας εβδομάδας.

Δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο!