Η ρομαντική φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια την ώρα που ο Χατζηγιάννης ήταν στην Κύπρο

Έτσι περνάνε τις ημέρες τους χωριστά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ρομαντική φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια την ώρα που ο Χατζηγιάννης ήταν στην Κύπρο

Μια πολύ ρομαντική φωτογραφία από τις διακοπές της δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, την ώρα που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στην Κύπρο, όπου πραγματοποίησε μια από τις προγραμματισμένες συναυλίες του με την Μελίνα Ασλανίδου.

Το ζευγάρι φέτος το καλοκαίρι δεν κατάφερε να κάνει πολλές κοινές διακοπές λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, η παρουσιάστρια πέρασε λίγες ημέρες με καλούς της φίλους κάνοντας βουτιές στη θάλασσα.

Αυτές τις ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο μέρος δίπλα από τη θάλασσα λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ. Μάλιστα, χθες το απόγευμα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια πολύ ρομαντική φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα.

Ζέτας Μακρυπούλια instagram

Την ίδια ημέρα από την άλλη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στην Κύπρο όπου πραγματοποίησε μια άκρως απολαυστική συναυλία.

Μιχάλης Χατζηγιάννης Κύπρος συναυλία

Μπορεί φέτος να μην κατάφεραν να περάσουν ακριβώς το καλοκαίρι όπως ήθελαν, ωστόσο το ζευγάρι παραμένει πολύ ερωτευμένο και ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Ζέτα Μακρυπούλια: Διακοπές χωρίς τον Χατζηγιάννη - Αυτό είναι το "παλάτι" που μένει στην Κύθνο

Διακοπές χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη φαίνεται πως κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram. Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, βρίσκεται στην όμορφη Κύθνο και το δωμάτιο που μένει είναι σαν "παλάτι".

Όπως έγραψε δημοσίευμα της εφημερίδα Reallife, το φετινό καλοκαίρι είναι δύσκολο για το ζευγάρι, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν κοινές διακοπές.

Μπορεί και από την πλευρά της η Ζέτα Μακρυπούλια να έχει επίσης ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα, ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο πριν την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1 και ταξίδεψε στην πανέμορφη Κύθνο με τον κολλητό της φίλο, Θανάση Αλευρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια - ηθοποιός έκανε και τις πρώτες της αναρτήσεις από το νησί.

Όπως είδαμε έχουν νοικιάσει σπίτι δίπλα από τη θάλασσα και η Ζέτα Μακρυπούλια έχει καταενθουσιαστεί με το γεγονός ότι η παραλία είναι ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.

«Ανεκτίμητο δώρο να κάνεις είκοσι βήματα και να βρίσκεσαι μέσα στη θάλασσα! Και σε τι θάλασσα!!!! Ούτε οδήγηση ούτε κουβαλήματα ούτε τίποτα. Αυτή είναι η απόλυτη ξεκούραση! Έρχομαι πάνω από δέκα χρόνια στην Κύθνο και κάθε φορά το αίσθημα είναι ίδιο! Αγαπώ αυτό το νησί για την ησυχία του και τις 99? (τώρα λένε ότι είναι 102) παραλίες του! Κάθε φορά που έρχομαι γεμίζουν τα μάτια μου εικόνες και η ψυχή μου ηρεμεί!», έγραψε στην λεζάντα της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε φωτογραφία από το "παλάτι" που μένει η Ζέτα Μακρυπούλια στην Κύθνο

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης