Άλλος άνθρωπος ο «Μιχάλης» από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα - Η αλλαγή στην εμφάνιση του

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο «Μιχάλης» από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα - Η αλλαγή στην εμφάνιση του

Άλλον άνθρωπο είδαμε τον Θανάση Πατριαρχέα σε μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στο Instagram. Η αλλαγή στην εμφάνιση του τηλεοπτικού «Μιχάλη» από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα είναι μεγάλη.

Ο ηθοποιός, που μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε με μούσια αποφάσισε να ξυριστεί, αλλά και να κόψει τα μαλλιά του και η εικόνα του μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Σεπτέμβρης με άλλο αέρα» ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία του ο Θανάσης Πατριαρχέας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε χωρίς το πάνω μαγιό πρωταγωνίστρια της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα. "Έριξε" το διαδίκτυο.

Γυναίκα χωρίς όνομα Θανάσης Πατριαρχέας

Άλλος άνθρωπος "Μαρίνα" από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Πείραξε τα μαλλιά της και τώρα είναι έτσι

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της "Μαρίνας" στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Σήμερα, λίγο καιρό μετά το τέλος της σειράς - δείτε εδώ ποια νέα σειρά θα πάρει την θέση της στο κανάλι - έχει γίνει αγνώριστη αφού θέλησε να... πειράξει τα μαλλιά της!

Η "Μαρίνα" είχε υπέροχα κατάξανθα μακριά μαλλιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή κι εν όψη καλοκαιριού και τα... έκοψε!

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρίνα από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Ντόρα Μακρυγιάννη Γυναίκα Χωρίς όνομα Μαρίνα

Στις 5 Σεπτεμβρίου παντρεύεται ηθοποιός της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα

Αγαπημένη ηθοποιός της σειράς, Γυναίκα χωρίς όνομα, παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς και το μυστήριο θα τελεστεί στις 5 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νέα Μάκρη με τις γαμήλιες προετοιμασίες να βρίσκονται στο πικ τους.

Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή και τον σύντροφό της, κρητικό σεφ, Βασίλης Τσατσάκης, οι οποίοι ζουν έναν όμορφο έρωτα.

«Νομίζω πως είμαι η μόνη που είναι πιο χαλαρή. Τρέχουν ο Βασίλης και η κουμπάρα μου, Χρύσα Γραβάνη που είναι και νονά του γιου μου και είμαστε φίλες 15 χρόνια» ανέφερε στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη η Μάρα Δαρμουσλή.

«Επιλέξαμε τη Νέα Μάκρη γιατί εγώ και οι φίλοι μου έχουμε δεσμούς με την περιοχή. Αν και ήθελα να είμαστε πιο χαλαροί, είναι ο πρώτος γάμος για τον Βασίλη και θα τηρήσουμε τις παραδόσεις. Και βέβαια, μετά το μυστήριο θα γιορτάσουμε με συγγενείς και φίλους, όσο μπορούμε λόγω των μέτρων για τον Covid-19. O Βασίλης έχει επιμεληθεί ένα μενού με παραδοσιακές κρητικές συνταγές, που περιλαμβάνει το γνωστό γαμοπίλαφο αλλά και το αντικριστό» δήλωσε ακόμα η Μάρα Δαρμουσλή.

Η 38χρονη ηθοποιός να σημειώσουμε έχει ήδη έναν 14χρονο γιο, τον Άγγελο από τον πρώτο της γάμο με τον Παύλο Καπώνη. Ωστόσο, όπως εξέφρασε ανοιχτά, επιθυμεί να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί.

«Θα ήθελα πολύ να χαρίσω ένα αδερφάκι στον Άγγελο. Μπορεί η διαφορά ηλικίας να είναι 15 χρόνια, αλλά τέτοια διαφορά είχα κι εγώ με τον αδερφό μου. Θα ήταν υπέροχο να έρθει ένα μωρό στην οικογένεια. Μάλιστα, αυτός είναι και ο λόγος που αν και συζητώ για τηλεοπτικές δουλειές, δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα». Βέβαια, έχουμε ακόμη έναν γάμο στη showbiz, αφού τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει γνωστός τραγουδιστής.