Σοφία Παυλίδου: Πόζαρε topless στην παραλία και "έριξε" το Instagram

Το σώμα της μοίρασε... εγκεφαλικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου: Πόζαρε topless στην παραλία και

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει και απολαμβάνει η Σοφία Παυλίδου και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram το "έριξε". Και αυτό γιατί πόζαρε topless με θέα τη θάλασσα.

Η ηθοποιός περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα και χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα μέχρι να γυρίσει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και δεν γινόταν να μην ακολουθήσει το... trend με τις topless φωτογραφίες, καθώς όπως έχουμε δει αρκετές κυρίες της showbiz έχουν ποστάρει τέτοιου είδους εικόνες τους.

Η Σοφία Παυλίδου η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της "τρέλανε" με την φωτογραφία της, αφού και το κορμί της χωρίς ρετούς είναι απλά απίστευτο. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Σοφία Παυλίδου topless

Σοφία Παυλίδου: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς - Μείναμε!

Η Σοφία Παυλίδου ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Instagram και την είδαμε με το μαγιό της. Πάθαμε πλάκα, αφού οι φωτογραφίες δεν έχουν ίχνος ρετούς και το κορμί της είναι σούπερ.

Ειδικότερα η Σοφία Παυλίδου θέλησε και αυτή να κάνει ένα throwback - κάτι που είναι γενικά μόδα στο διαδίκτυο τελευταία, με τους διάσημους να μας γυρνούν πίσω στο παρελθόν. Έτσι έκανε λοιπόν και η γνωστή ηθοποιός που θέλησε να μας δείξει δύο φωτογραφίες της από κάποιες παλιές διακοπές που είχε πάει.

Ο Απρίλης τελειώνει σιγά, σιγά και ο νους - παρά την πανδημία που μπορεί αν μας τα χαλάσει φέτος - ταξιδεύει στο καλοκαίρι και στην θάλασσα. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι άλλωστε που ε΄χουν κάνει τις τελευταίες ημέρες αναρτήσεις από καλοκαιρινές διακοπές ή από κάποιο ταξίδι τους.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και οι Παυλίδου που μας έδειξε στιγμιότυπα από κάποιο καλοκαίρι της. Σε αυτές λοιπόν την βλέπουμε χωρίς ίχνος ρετούς, αλλά και μακιγιάζ και είναι άκρως εντυπωσιακή. Άλλωστε και σε άλλη ανάρτηση της την είδαμε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Σοφί Παυλίδου με το μαγιό

Σοφία Παυλίδου μέσα στη θάλασσα