Big Brother: 2+1 φωτογραφίες της Χριστίνα Ορφανίδου στο Instagram που προκαλούν... αναστάτωση

Μοιράζει... εγκεφαλικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: 2+1 φωτογραφίες της Χριστίνα Ορφανίδου στο Instagram που προκαλούν... αναστάτωση

Η Χριστίνα Ορφανίδου, είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες μέσα στο σπίτι του Big Brother. Ωστόσο και εκτός σπιτιού δεν περνάει απαρατήρητη. Οι φωτογραφίες της στο Instagram προκαλούν... αναστάτωση.

Η 35χρονη προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που θα εκνευρίσει τους άλλους συγκάτοικους είναι… η ακαταστασία της.

Αν μπει κανείς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δει άκρως εντυπωσιακές, αλλά και αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Κάθε μια από αυτές έχουν μοιράσει... εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.

Ωστόσο, «εγκεφαλικά» στον ανδρικό πληθυσμό μοίρασε η Χριστίνα Ορφανίδου, και μέσα από το σπίτι του Big Brother. Το πλάνο της παίκτριας φορώντας το μαγιό της μέσα στην πισίνα «τρέλανε» κόσμο.

Χριστίνα Ορφανίδου με μαγιό

Χριστίνα Ορφανίδου Big Brother

Χριστίνα Ορφανίδου Instagram

Big Brother: Τι κοινό έχουν ο Δήμαρχος και η Χριστίνα Ορφανίδου;

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και κάθε μέρα βλέπουμε και μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους παίκτες. Εχθές αποκαλύφθηκε το κοινό που έχουν ο Δήμαρχος Χρήστος Μακρίδης και η παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου.

Ο ΣΚΑΙ, λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και πληροφορίες για όλους τους παίκτες και μάθαμε αρκετές πληροφορίες πριν τους δούμε στο γυαλί.

Ο Χρήστος Μακρίδης και η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως, έχουν κάτι που τους συνδέει κι αυτό είναι η καταγωγή τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα και οι δύο είναι από τη Σκύδρα!

Big Brother: Χαμός με τα χθεσινά 2/9 νούμερα τηλεθέασης - Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Χριστίνα Ορφανίδου

Χρήστος Μακρίδης

Big Brother: Τα "κολασμένα" πλάνα της Χριστίνας και το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου συνδέθηκε με το σπίτι του Big Brother και έδειξε μερικά πραγματικά " κολασμένα" πλάνα της Χριστίνας στην πισίνα, με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο.

Σίγουρα η Χριστίνα είναι μία από τις παίκτριες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού με την εμφάνισή της μιας και τα πλάνα του σκηνοθέτη εστιάζουν πάνω της κάθε φορά που εμφανίζεται με το μαγιό.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως όπως έγινε γνωστό, η Χριστίνα θα έρθει πολύ κοντά με έναν συμπαίκτη της. Δείτε εδώ με ποιον!

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και σήμερα το μεσημέρι, όταν η εκπομπή Love it έδειξε τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Και μπορεί ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου να μην έβλεπε τα πλάνα όμως η παρουσιάστρια τα έβλεπε και είπε «έχω εγώ πλάνα και η περιφερειακή μου όραση είναι ενεργοποιημένη και βλέπουμε χαλαρές στιγμές στην πισίνα…»!

Χριστίνα Big Brother