Η Βίκυ Καγιά έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Χωρίς μακιγιάζ και με αχτένιστο μαλλί

Ακόμη και έτσι παραμένει κούκλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί - Χωρίς μακιγιάζ και με αχτένιστο μαλλί

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στο καμαρίνι του GNTM. Την είδαμε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αχτένιστο μαλλί και πάθαμε σοκ, καθώς ακόμη και έτσι παραμένει μια κούκλα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, έχει αποδείξει πως δεν την νοιάζει να "τσαλακωθεί" και η φωτογραφία της αυτή είναι το πιο τέλειο παράδειγμα.

Η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της και τα likes "πέφτουν" σαν την βροχή.

Ωστόσο, την συγκεκριμένη, ανήρτησε στο Instastory της και σίγουρα θα δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές της.

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του GNTM θα προβληθεί αύριο στις 21:00 το βράδυ και οι προετοιμασίες των γυρισμάτων για τα νέα επεισόδια γίνονται πυρετωδώς.

Βίκυ Καγιά χωρίς μακιγιάζ

Βίκυ Καγιά: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και «τρέλανε» - Έτσι είναι η επιδερμίδα της

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Όπως όταν δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία είχε κάνει κοντινό στο πρόσωπο της. Η επιδερμίδα της «τρέλανε» κόσμο.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο - παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε στην παραλία.

Φορώντας τα γυαλιά ηλίου και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βίκυ Καγιά μας απέδειξε πως έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία σίγουρα ζηλεύουν πολλές γυναίκες.

Να σημειώσουμε πως την φωτογραφία αυτή τράβηξε σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από το GNTM. Δείτε εδώ όλες τις ραγδαίες εξελίξεις του show μοντέλων.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που έκανε κοντινό στο πρόσωπο της.