Πρεμιέρα για το Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε τον Δημήτρη Παπανώτα

Το νέο πλατό, το άγχος της παρουσιάστριας και η ανακοίνωση για τους νέους συνεργάτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα για το Happy Day - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε τον Δημήτρη Παπανώτα

Το Happy Day έκανε πρεμιέρα στον ALPHA σήμερα το πρωί και η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε τους τηλεθεατές ενώ καλωσόρισε πίσω στην εκπομπή της, τον Δημήτρη Παπανώτα, ένα πρόσωπο που αποχώρησε πριν ένα χρόνο, επέστρεψε ωστόσο δριμύτερος.

Τα πάντα φαίνεται να είναι αλλαγμένα στην εκπομπή μιας και πέρα από το νέο ανανεωμένο πλατό, έχει αλλάξει σημαντικά και η ομάδα που θα έχει στο πλευρό της η έμπειρη παρουσιάστρια του ALPHA.

Πέρα από τον Δημήτρη Παπανώτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε για ακόμα μία χρονιά τον Κώστα Φραγκολιά, ενώ υποδέχθηκε την Εύη Φραγκάκη, η οποία ήρθε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την Όλγα Λαφαζάνη και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Μαζί τους βέβαια και το δίδυμο του MasterChef, Μαρία Μπέη και Δημήτρης Μπέλλος, οι οποίοι ήταν κάπως αγχωμένοι ωστόσο έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για το νέο τους ξεκίνημα.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε υποδεχθεί τον Δημήτρη Παπανώτα και με μία ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε τη εδώ.

"Τονωτικές ενέσεις" στο Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι για όλους, μίλησε στο 7Μέρες TV για την επιστροφή του Happy Day, τον Δημήτρη Παπανώτα, αλλά και τις "τονωτικές ενέσεις" που έχουν γίνει στην εκπομπή.

Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Happy Day

Τι διαφορετικό θα δούμε στο «Ηappy Day» φέτος;

Η αλήθεια είναι ότι σε μία εκπομπή που έχει διαγράψει πορεία για αρκετά χρόνια και έχει την τύχη να την έχει αγκαλιάσει ο κόσμος θέλεις πάντα να κάνεις τονωτικές ενέσεις, χωρίς όμως να αλλοιώσεις τη βασική συνταγή. Οπότε, η βασική συνταγή παραμένει ίδια σε ό,τι αφορά την προσέγγιση στα θέματα. Αυτό που θέλει το Happy Day είναι να παρασύρει τον τηλεθεατή σε ένα όμορφο ξύπνημα, σε μία πρωινή διάθεση για να ξεκινήσει την ημέρα του με τις καλύτερες προοπτικές. Αυτός παραμένει ο βασικός στόχος. Η βασική συνταγή είναι το γέλιο, η καλή διάθεση, η ενημέρωση, με λίγα λόγια ένα σωστό μείγμα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Οι όποιες τονωτικές ενέσεις θα είναι σε επίπεδο θεματολογίας,.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παραχώρησε και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Youweekly και αναφέρθηκε τόσο στην εκπομπή της, όσο και στο σύζυγό της.

Όσον αφορά τα πρόσωπα της ομάδας σας, θα έχουμε αλλαγές;

Η βασικότερη είναι η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος γυρίζει στο τηλεοπτικό του σπίτι. Με τον Δημήτρη έχουμε μία πολύ όμορφη σχέση και πολύ καλή χημεία και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε ξανά παρέα. Κατά τα άλλα, στο πλευρό μου παραμένει η Τίνα Μεσσαροπούλου, με την οποία έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση και κατέχει πολύ καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και όχι μόνο. Φυσικά, παραμένει και ο Κώστας Φραγκολιάς, με τον οποίο είμαστε μαζί σχεδόν από τον πρώτο χρόνο του «Ηappy Day», όπως και ο Δήμος Βερύκιος με τη δική του στήλη. Ο Γιώργος Σατσίδης που απόπέρσι μας λέει τα καλλιτεχνικά νέα από την Αμερική, συνεχίζει και φέτος, έχοντας παράλληλα και μία ουσιαστική εμπλοκή στο «Bachelor». Επίσης, ετοιμάζουμε και μία μεγάλη έκπληξη σε ό,τι αφορά τη συνεργασία μας με έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο μάγειρα.