Ανθή Βούλγαρη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της! Το εντυπωσιακό νυφικό που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανθή Βούλγαρη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο της! Το εντυπωσιακό νυφικό που τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Μπορεί το 2020 να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για όλον τον πλανήτη, ωστόσο για την Ανθή Βούλγαρη θα είναι για πάντα η χρονιά που θα έχει στην καρδιά της. Η γνωστή δημοσιογράφος ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κώστα Κωνσταντινίδη, το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου σε μια άκρως ρομαντική τελετή στο Πήλιο. Βρήκαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο και θα σου τις δείξουμε! Την εντύπωση έκλεψε το νυφικό!

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Κώστας Κωνσταντινίδης πήγαν στην εκκλησία πάνω σε άλογο, τηρώντας όλα τα παραδοσιακά έθιμα του Πηλίου!

Η κουμπάρα του ζευγαριού ήταν να γίνει η Κατερίνα Καινούριου, ωστόσο κάτι άλλαξε...

Το Youweekly έχει όλα τα αποκλειστικά πλάνα

Γάμος Ανθής Βούλγαρη
Ανθή Βούλγαρη 0 Ιακωβίδης γάμος
Ανθή Βούλγαρη γάμος χορός
Ανθή Βούλγαρη γάμος άλογο
Ανθή Βούλγαρη γονείς γάμος
Σάσα Σταμάτη γάμος Βούλγαρη

Πρόβα νυφικού για την Ανθή Βούλγαρη

Πυρετώδης είναι οι προετοιμασίες της Ανθής Βούλγαρη για το γάμο της με τον αγαπημένο της, Κώστα Κωνσταντινίδη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Το YOU την συνάντησε στην πρόβα νυφικού της.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ

Φωτογραφίες: ΣΟΦΙΑ ΤΙΜΟΘΕΟΥ

«Μετά από σαράντα κύματα και κόντρα στον καιρό αποφασίσαμε να μεταμορφώσουμε το 2020 στον πιο όμορφο χρόνο της ζωής μας» γράφει το προσκλητήριο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Ανθής Βούλγαρη και του μουσικού Κώστα Κωνσταντινίδη, που μετά από 4 χρόνια σχέσης και μεγάλου έρωτα αποφάσισαν να παντρευτούν στην Αγία Μαρίνα Κισσού στο Πήλιο -εκεί όπου μεγάλωσε η μέλλουσα νύφη- την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

Το ζευγάρι, μετά την επίσημη παραίτηση της δημοσιογράφου στο Open και τη διακοπή της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7» που παρουσίαζε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, βρίσκεται ήδη στον Βόλο και στο Πήλιο κάνοντας τις διακοπές του, αλλά ταυτόχρονα προετοιμάζεται για το πιο σημαντικό γεγονός της ζωής του. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως η εκπομπή την οποία παρουσίαζε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο διακόπηκε στα τέλη της φετινής σεζόν, μιας και ο νέος διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή να ενοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη, με την Ανθή να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του Open. Δείτε την πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει μετά την αποχώρηση της.

Το YOU, λίγες μέρες πριν από την αναχώρηση των μελλονύμφων, μπήκε κατ' αποκλειστικότητα σε μία από τις τελευταίες πρόβες της παρουσιάστριας στο ατελιέ του σχεδιαστή Stylianos στο Κολωνάκι και απαθανάτισε τις δύο διαφορετικές επιλογές της σε νυφικά κεντημένα στο χέρι και από οργάντζα, με μακρύ πέπλο στο κεφάλι αλλά και μακριά ουρά, ενώ θα τη συνοδεύουν πολλά παρανυφάκια.

Ανθή Βούλγαρη πρόβα νυφικού