OPEN - Έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου

Όλες οι φωτογραφίες από τα backstage

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
OPEN - Έγινε η επίσημη ανακοίνωση για το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου

Πρεμιέρα κάνει στις 14 Σεπτεμβρίου στο OPEN το Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και εμείς σας έχουμε όλο το φωτογραφικό υλικό! H Κατερίνα με την παρέα της υπόσχεται να κρατήσει την καλύτερη παρέα!

Ανανεωμένη, δυναμική, με θετική ενέργεια και την καλύτερη παρέα, η Κατερίνα Καινούργιου είναι έτοιμη να "σερβίρει" το πιο απολαυστικό και πλούσιο πρωινό στο OPEN από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου!

Ωστόσο ένα μέλος της παρέας της θα αποχωρήσει και θα πάει στον Alpha

Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα είναι πυρετώδεις και οι συνεργάτες του «Ευτυχείτε!» ετοιμάζουν τις καλύτερες εκπλήξεις!

Την Παρασκευή και το Σάββατο γυρίστηκε το τρέιλερ της εκπομπής με την Κατερίνα σε ρόλο έκπληξη!

Στο τρέιλερ θα την δούμε να συναντά γυναίκες όλων των ηλικιών, να μπαίνει στα σπίτια τους και να μοιράζονται τις καθημερινές τους στιγμές, τις χαρές, αλλά και τους προβληματισμούς τους.
H Κατερίνα μαζί με τις τηλεθεάτριες γίνεται μια παρέα, η παρέα του «Ευτυχείτε!» που συνεχώς μεγαλώνει! Μάλιστα, η κάθε γυναίκα που συναντά η Κατερίνα -σύμφωνα με το σενάριο- εκφράζει και ορισμένα από τα σημαντικά κομμάτια του περιεχομένου της εκπομπής.
Μέσα από αυτή την ξεχωριστή επικοινωνία και αλληλεπίδραση, η Κατερίνα διαμορφώνει το «Ευτυχείτε!» μαζί τους και καθημερινά από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 9:50 το πρωί, θα μας λέει την πιο «γλυκιά καλημέρα»

Το τρέιλερ του «Ευτυχείτε!», σκηνοθέτησε ο Κώστας Καπετανίδης.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό

Κατερίνα καινουριου - Ευτυχείτε
Κατερίνα Καινούριου τρειλερ ευτυχείτε
Κώστας καπετανίδης
Κατερίνα καινούριου τρειλερ εκπομπής
Κατερίνα Καινούριου τρέιλερ

Κατερίνα Καινούργιου: Αλλαγές στο Opentv με το «Ευτυχείτε» - Τέλος στην

αγαπημένη στήλη

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν στο Opentv με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, πρόκειται να μπει τέλος στην πιο αγαπημένη στήλη.

Σε λίγες μέρες, η επιτυχημένη εκπομπή πρόκειται να επιστρέψει στους δέκτες μας και να μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί.

Ωστόσο θα είναι αρκετά ανανεωμένη και μάλιστα, οι άνθρωποι της εκπομπής θέλουν να κάνουν μερικές πολύ σημαντικές αλλαγές - ενώ δείτε εδώ ποιο πρόσωπο της εκπομπής αποχώρησε.

Αυτή είναι η στήλη που κόβεται από το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου στο Opentv

Συγκεκριμένα, αυτό που πρόκειται να αλλάξει είναι η κατάργηση μετά από 4 χρόνια της στήλης «Τηλεφωνικές Γραμμές», η οποία με πολλή επιτυχία έδινε βήμα στους τηλεθεατές και τηλεθεάτριες να εξιστορίσουν τις προσωπικές τους εμπειρίες στο πάνελ της εκπομπής.

Ο διευθυντής των ψυχαγωγικών εκπομπών εσωτερικής παραγωγής του σταθμού, Θέμης Μάλλης, αποφάσισε να βάλει τέλος στη στήλη και να εντάξει μία νέα στο πρωινό.

Στη θέση της λοιπόν πρόκειται να μπει μία νέα στήλη και πρώτο φαβορί για να ενταχθεί είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, με το ένθετο να περιλαμβάνει 2 φορές την εβδομάδα τη διανυκτέρευση της σε ένα σπίτι διασήμου. Η παρουσιάστρια ανήκει έτσι και αλλιώς στο δυναμικό του σταθμού και θα συμμετέχει στο Just 2 Of Us.