Παντρεύεται αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM

Η αποκάλυψη στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παντρεύεται αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει αγαπημένη πρώην παίκτρια του GNTM, καθώς όπως αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, η οποία δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, Χάρη και είπε αμέσως το μεγάλο «ναι».

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία και γράφοντας στην λεζάντα της:

«Σκέφτομαι εδώ και λίγα λεπτά τι θα μπορούσα να γράψω, αλλά όλα φαντάζουν μικρά. Ήξερες ποια θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου για εμένα και την πραγματοποίησες! Σε ευχαριστώ για όλα, ήταν υπέροχα. Σε λατρεύω».

Ωστόσο, δείτε πως είναι σήμερα η Μαρία Μιχαλοπούλου. Πραγματικά, σαν άλλος άνθρωπος σε αυτή τη φωτογραφία.

Χριστιάννα Σκούρα GNTM παντρεύεται

Ειρήνη Καζαριάν: Ερωτευμένη η νικήτρια του GNTM - Αυτό είναι το πρόσωπο του συντρόφου της

Φουλ ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν. Στο Instagram της δημοσίευσε φωτογραφία με το σύντροφο της και είδαμε το πρόσωπο του.

Μπορεί το μοντέλο να θέλεις να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα την προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν δίστασε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή τους στιγμή.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ειρήνη Καζαριάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία τους από την παραλία όπου είχαν κάτσει αγκαλιά.

Ο νέος σύντροφος της νικήτριας του GNTM, όπως γράφεται, ονομάζεται Ιωσήφ Ψωμάς, κατάγεται από την Κύπρο και είναι προπονητής κολύμβησης.

Ειρήνη Καζαριάν σύντροφος

Η Ειρήνη Καζαριάν ωστόσο δεν δίστασε να ποζάρει και τόπλες. Αυτή είναι με διαφορά η πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της πρώτης νικήτριας του GNTM η οποία "έριξε" το Instagram!