Απίστευτη ατάκα από τον Λάκη Γαβαλά - «Συγγνώμη εγώ είμαι πολυεργαλείο»

Για ποιον το είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτη ατάκα από τον Λάκη Γαβαλά - «Συγγνώμη εγώ είμαι πολυεργαλείο»

Μια απίστευτη ατάκα «πέταξε» ο Λάκης Γαβαλάς στον αέρα του Πρωινού όταν παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Αρώνη. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του στην παράσταση Το κλουβί με τις τρελές η οποία συζητήθηκε πολύ.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν μπορώ να σου πω αν ταίριαζα με τον Καληώρα σαν παρτενέρ γιατί έφυγε μετά την φωτογράφιση. Λένε ότι έφυγε εξαιτίας μου. Ο Καληώρας που είναι ηθοποιός ο άνθρωπος, αισθάνεται ότι πρέπει να έχει αντίστοιχα μάλλον άξιους κι όμοιους ανθρώπους με αυτόν. Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο πρέπει να τον ενόχλησε γιατί αν τον ενόχλησε ότι εγώ είχα πιο πολλή αγάπη από τα media, μα συγγνώμη εγώ είμαι πολυεργαλείο».

Και συνέχισε «Είμαι έτοιμος για την κριτική, όχι με επιείκεια. Μπορεί να βγω και να μην ξέρω τα λόγια μου (που θα τα ξέρω) αλλά κάτι θα κάνω για να παρακινήσω τον κόσμο να περάσει καλά. Εμένα με στενοχωρεί ότι μπορεί να παίρνω την θέση κάποιου άλλου ανθρώπου που μπορεί να ήταν πιο ικανός από εμένα. Αλλά στην πορεία βλέπω ότι ο κόσμος λέει ότι αυτός ο ρόλος πήγαινε μόνο σε αυτόν τον τρελό».

Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για το My style rocks

«Από εμένα είχε τεθεί θέμα να μην είμαι στο My Style Rocks, την στιγμή που δεν γινόταν να γράψουμε Δευτέρα – Τρίτη κι έπρεπε να απέχω από αυτό που είχα συμφωνήσει στο θέατρο. Ξαφνικά πέφτει ένα τηλέφωνο και μου λένε έρχεσαι αύριο για εγγραφή. Πηγαίνω μετά τις πρόβες από το θέατρο για το γύρισμα και δεν προλαβαίνω να κάνω ούτε λίγο καλαμπούρι πριν. Μετά έχω και το άγχος να ξέρω πως έχουν πάει όλες οι κοπέλες την εβδομάδα γιατί δεν ξέρω την εξέλιξή τους. Δεν βοηθάει, θέλω να πηγαίνω και να το βλέπω μόνο εκείνη την ώρα».

Μιας και μιλάμε για το My style rocks, δείτε την αδιανόητη εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά στο Gala της Κυριακής. Ήταν τέλειος!

Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με τις πρωινές εκπομπές - «Το κανάλι βάζει μια ξανθιά βαμμένη...»

Έξαλλος έγινε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην διαδικτυακή εκπομπή «Τρία Μούτρα». Ο αγαπημένος σχεδιαστής, αναφέρθηκε στις πρωινές εκπομπές και ξέσπασε.

Επίσης, ο ίδιος δικαιολόγησε τη στάση του Διονύση Πρώιου που είχε πει στους δημοσιογράφους «το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού».

«Δεν μπορεί ένα πάνελ πρωινό να βγάζει χρήματα με το να λέει κακίες και πολλές φορές ανακρίβειες για τα άτομα που κρίνει. Αυτό, όμως, το έχουμε δεδομένο, οκ; Το κανάλι βάζει μια ξανθιά βαμμένη, μία να λέει ότι τα σουτζουκάκια τα κάνεις ωραία, την άλλη να λέει για τα άστρα, σαχλαμάρες… Όταν όμως οι άνθρωποι που κατακρίνουν και λένε αυτά που λένε όλο το χρόνο, κάνουν μια δουλίτσα γιατί και αυτοί πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, δεν κάθεται ποτέ να πει “ρε παιδί μου, αυτός τον οποίο χλευάζουμε κάνει και μια δουλειά σωστή και βγάζει χρήματα”. Να πάτε να χεσ…τε όλοι», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς για τις πρωινές εκπομπές.

Το σχόλιο του για την αντίδραση του καλού του φίλου, του Διονύση Πρώιου «Ο Διονύσης είναι πολύ μάγκας. Και ξαφνικά η κάμερα τον κυνηγάει για να βγάλει ένα ρεπορτάζ. “Είσαι ακόμα με την κοπέλα σου; Δεν είσαι;”. Την παίρνουν αυτή στα κανάλια τη λένε τι λέει ο Διονύσης, πως είναι ο Διονύσης… Δηλαδή, γιατί να μην τσαντιστεί; Και στο κάτω κάτω γιατί είναι υποχρεωμένος να μιλήσει; Και λέει η άλλη στο κανάλι “μα εμείς πήγαμε εκεί και αυτός μας είπε δεν θέλω και θα μας βάλει τα…”. Βέβαια αυτό που είπε ήταν κακό γι’ αυτόν…».

Δείτε εδώ μια απίστευτη δήλωση που έκανε πριν από λίγες ημέρες για τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον οποίο σύγκρινε με τον... Ηλία Ψινάκη.