Snik: Η αποκάλυψη για την «τούμπα» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον κήπο του σπιτιού τους

«Σπάσε λίγο τη μέση είπα αλλά δεν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Snik: Η αποκάλυψη για την «τούμπα» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον κήπο του σπιτιού τους

Πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο από τον κήπο του σπιτιού της, όπου έκανε γνωστό πως στο τέλος έφαγε... «τούμπα». Ο Snik ωστόσο, που φαίνεται πως τραβούσε το βίντεο θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για αυτό και δεν τους νοιάζει αν «τσαλακωθούν» στα social media.

Όταν λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της, ο Snik σχολίασε κάνοντας χιούμορ.

Συγκεκριμένα έγραψε «Σπάσε λίγο τη μέση είπα αλλά δεν εννοούσα να το κάνεις κυριολεκτικά!», με την Ηλιάνα να απαντάει «Προσπάθησα καρδούλα μου».

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σημειώσουμε πως είναι έτοιμη να μας δείξει το ταλέντο της και στην παρουσίαση και πριν λίγο έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της στον ALPHA.

«Παλάτι» το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Το σπίτι στο οποίο μένουν μαζί, ο Snik και η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ένα κανονικό "παλάτι"! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τράπερ ανέβασε φωτογραφία από το εσωτερικό και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι πήρε πριν από λίγο καιρό τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει και έτσι, τους τελευταίους μήνες βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα να ανεβαίνουν στο Instagram μέσα από το πανέμορφο σπίτι τους.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογράφισε το κουτάβι που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της μέσα στο σαλόνι και στη συνέχεια o Snik, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το playroom του σπιτιού στα οποία παίζει μπιλιάρδο μαζί με έναν φίλο του.

Αυτό είναι το σπίτι - «παλάτι» που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik συγκατοίκησηΗλιάνα Snik σπίτι εσωτερικό