Big Brother: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία για την δύναμη του βέτο

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτή η παίκτρια κέρδισε την δοκιμασία για την δύναμη του βέτο

Ακόμη μια δοκιμασία παρακολουθήσαμε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Αυτή τη φορά ωστόσο ένας παίκτης κέρδισε την δύναμη του βέτο για την αποχώρηση της Παρασκευής.

Όλοι λοιπόν οι παίκτες έπρεπε να κάτσουν για όσο περισσότερο μπορούσαν πάνω σε έναν πάσσαλο. Ο τελευταίος που θα έμενε πάνω ήταν αυτό που θα κέρδισε.

Η δοκιμασία ήταν πολύ δύσκολη με την Αφροδίτη να είναι αυτή που έπεσε πρώτη. Τελευταία ωστόσο στάθηκε η Ράνια, η οποία νωρίτερα τσακώθηκε άσχημα με την Ραμόνα.

Big Brother: Έξαλλη η Ράνια με τις συμπαίκτριες της - «Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω»

Έξαλλη εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Ράνια, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Αφορμή στάθηκαν οι προκλητικές τους εμφανίσεις μέσα στο σπίτι.

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν γιατί κάνει παρέα με μερικά συγκεκριμένα άτομα, εκείνη απάντησε «Νομίζω ότι με τη συγκεκριμένη παρέα που βλέπεις είμαι πιο κοντά στις συγκεκριμένες απόψεις που έχω, απλά κλείνω πιο πολύ εκεί, γιατί νιώθω ότι εκεί μπορώ να πω και μια κουβέντα που είναι πιο κοντά στα δικά μου πιστεύω. Οι άλλες παρέες δε διαφέρουν σε τίποτα από τη δική μου, απλά εγώ έχω το δικό μου στιλ που δεν κολλάει τόσο».

Όταν ο Big Brother ανέφερε το γεγονός ότι η εμφάνιση κάποιων γυναικών δεν της αρέσει, η ίδια εξήγησε: «Δεν μου αρέσει, δεν θέλω τώρα να μιλήσω συγκεκριμένα αλλά δεν μου αρέσει. Συνέχεια κ@@@ους απέξω, β@@ια απέξω, λίγο να είμαστε πιο συμμαζεμένες, πιο σεμνές. Ας βάλουν τα μαγιό αλλά ας είμαστε πιο συμμαζεμένες. Είμαστε και στην Ελλάδα έτσι, μια χώρα που κάποια πράγματα δεν περνάνε… Αν ήμασταν κάπου έξω… είναι λες και είμαστε στο βρετανικό Big Brother». Δείτε ωστόσο την αδιανόητη και... αποκαλυπτική τούμπα της Χριστίνας.