Big Brother: Αδιανόητο! Η Αντελίνα... μούτζωνε τον Χάρη Βαρθακούρη πίσω από τις κάμερες

Τι της έκανε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αδιανόητο! Η Αντελίνα... μούτζωνε τον Χάρη Βαρθακούρη πίσω από τις κάμερες

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό live του Big Brother, με την Αντελίνα να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και να... μουτζώνε τον Χάρη Βαρθακούρη.

Αφορμή στάθηκε ο Νίκος Ζέκος είναι ένας 26χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας 2 παιδιών, με καταγωγή από το χωριό Ίσωμα του Κιλκίς που μπήκε μέσα στο σπίτι.

Ο παίκτης πρόσφατα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του και ο παρουσιαστής του αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν παντρεύομαι, δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι...» το οποίο και τραγούδησε.

Όταν σταμάτησε ωστόσο ο Χάρης είπε με χιούμορ: «Θα τα πούμε σε λίγο γιατί η γυναίκα μου με μουντζώνει από απέναντι. Αγάπη μου το ξέρεις ότι δεν το εννοούσα».

Big Brother Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα

Να σημειώσουμε πως η Αντελίνα Βαρθακούρη δε θα μπορούσε να μην απαντήσει με τον δικό της τρόπο στον Αντώνη Αλεξανδρίδη για τα απρεπή σχόλια που έκανε, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει πως ως γυναίκα και μητέρα, καταδικάζει τέτοιες δηλώσεις.

Big Brother: Η δημόσια αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη για την Αντελίνα

Λίγο αφού ξεκίνησε το Big Brother, και ενώ είχε κάνει την πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να κάνει μία δημόσια αποκάλυψη για τη σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη και πώς αυτή ξεκίνησε.

Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγαπημένη του, ενώ η σχέση τους έχει μαγέψει το κοινό ήδη από την κοινή τους εμφάνιση στο Globetrotters.

Μόλις λοιπόν συνδέθηκε με το σπίτι του «Μεγάλο Αδερφού» και αφού ζήτησε συγγνώμη στην Άννα Μαρία για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μίλησε με τον Χρήστο Μακρίδη, ο οποίος στη συνέντευξή του είχε πει πως γνώρισε τη γυναίκα του ακούγοντας ένα δικό του τραγούδι.

Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε πως τον άγγιξε πολύ αυτή η φράση και σημείωσε, πως όταν είχε γνωρίσει την Αντελίνα, ήταν Τρίτη και την Κυριακή της ζήτησε να συγκατοικήσουν.