Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα ο Χρήστος Μακρίδης όταν άκουσε την κόρη του - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Έγινε κατακόκκινος από το κλάμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα ο Χρήστος  Μακρίδης όταν άκουσε την κόρη του - Δεν μπορούσε να μιλήσει

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό με τον Χρήστο Μακρίδη όταν άκουσε στον αέρα του Big Brother την κόρη του και την γυναίκα του. Ο παίκτης πλάνταξε στο κλάμα και δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

Ο Αντιδήμαρχος είναι ένας από τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και ο μεγάλος αδερφός του επιφύλασσε μια έκπληξη, όπως έκπληξη έκανε και στην Άννα Μαρία με την μητέρα της, αλλά και στην Βασιλική με την εγκυμονούσα κόρη της.

Συγκεκριμένα, έβγαλαν στον αέρα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας την γυναίκα του, καθώς δεν μπορούσε να πάει στο live. Ο Χρήστος Μακρίδης από το πρώτο κιόλας λεπτό συγκινήθηκε και δεν δίστασε να το δείξει.

Όταν όμως άκουσε την κόρη του πλάνταξε στο κλάμα, αφού όπως είπε του λείπουν πάρα πολύ. «Ξεσάλωσε» το Twitter με το Big Brother και τον.. Αντιδήμαρχος. Δείτε τα tweets «φωτιά».

Big Brother: «Λύγισε» ο Χρήστος Μακρίδης με το τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη

Με το που έγινε η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, o Χάρης Βαρθακούρης απευθύνθηκε στον Χρήστο Μακρίδη και τον έκανε να «λυγίσει» κανονικά όταν του τραγούδησε live ένα τραγούδι που είχε αφιερώσει κάποτε στη γυναίκα του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μπορεί τώρα να έχει αναλάβει το ρόλο του παρουσιαστή ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την μουσική.

Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα ο «Αντιδήμαρχος» του παιχνιδιού είχε πει πως όταν γνώρισε τη γυναίκα του άκουγε ένα τραγούδι του Χάρη Βαρθακούρη.

Έτσι, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία να του ερμηνεύσει το «Έρωτας είναι» προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση σε όλο το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Χρήστος Μακρίδης μάλιστα, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα του live, ενώ νωρίτερα στη σύνδεση είχε δημιουργηθεί μία μεγάλη ένταση με την Άννα Μαρία. Δείτε εδώ τι συνέβη.