Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση για το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς

Μαζί του η αγαπημένη του Βάνια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση για το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους, μία πολύ χαρμόσυνη είδηση η οποία φορά την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, τις διακοπές του καθώς και από τη δουλειά του.

Αυτή είναι η χαρμόσυνη είδηση που ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς για το Καλό Μεσημεράκι

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και χθες βράδυ όταν πόζαρε στον φακό μαζί με την αγαπημένη του φίλη, Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς «Βάνια».

Πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε θέλησε να προϊδεάσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα κάνει η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου - δείτε εδώ ποιο πρόσωπο θα φέρει ο Νίκος Μουτσινάς για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς

Φεύγει από τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι και πάει στο Mega

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό πως ένα από τα πιο βασικά πρόσωπα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, πρόκειται να φύγει και να πάει στο Mega και συγκεκριμένα στη εκπομπή της Δανάης Μπάρκα που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς, μάθαμε πως η εκπομπή του θα μετρήσει κι άλλες απώλειες.

Συγκεκριμένα, ο Μίνως Θεοχάρης είναι αυτός που αποχωρεί και φεύγει κατευθείαν για το Mega.

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται για το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως παρουσιάστρια και οι υπεύθυνοι του Mega στελεχώνουν σταδιακά την ομάδα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής που αναμένεται να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβρη. ήδη, γνωρίζουμε ότι μπροστά από τις κάμερες θα δούμε τον Άρη Καβατζίκη και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ενώ ένα βήμα πριν τις υπογραφές -εκτός απροόπτου- βρίσκεται και ο Απόστολος Ρουβάς για τη θέση του μάγειρα.

Μίνως Θεοχάρης Δανάη Μπάρκα

Όπως έχει γίνει -ανεπίσημα- γνωστό εδώ και πολύ καιρό, ο Μίνως Θεοχάρης είναι το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από κάποια κείμενα του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη συνεργασία είχαν μιλήσει στον αέρα του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πριν από μερικό καιρό, ο γνωστός ηθοποιός ήταν να βρεθεί στο πλευρό της καλής του φίλης Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή ΦλΕΡΤ. Η συνεργασία αυτή δεν έγινε και πλέον ο Μίνως Θεοχάρης θα βρεθεί στο δημιουργικό κομμάτι της νέας εκπομπής που ετοιμάζει το Mega με τη Δανάη Μπάρκα.