Δημόσια εξομολόγηση από την Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη με την ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια εξομολόγηση από την Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να κάνει μία δημόσια εξομολόγηση στους διαδικτυακούς της φίλους, για μερικά πράγματα που έχει στη ζωή της και είναι ευγνώμων.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή ακόμα και σκέψεις που κάνει.

Αυτή είναι η δημόσια εξομολόγηση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν χθες, όταν θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ σκληρά για τις δύο συλλογές που έχει δημιουργήσει, το Allover και το Project Soma.

Οι δύο επιχειρήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου πάνε πολύ καλά και τα τελευταία χρόνια έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό. Δείτε εδώ ένα εκπληκτικό εξώπλατο τοπάκι από το Project Soma.

«Είμαι περήφανη και ευγνώμων για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ένα από αυτά είναι και η ομαδάρα του AllOver και του Project Soma», έγραψε η επιτυχημένη ηθοποιός στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου project Soma

Αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα η Αθηνά Οικονομάκου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πολύ ευχάριστα νέα τα οποία αφορούν τη συλλογή ρούχων της.

Η αγαπημένη ηθοποιός ασχολείται πολύ ενεργά με το χώρο της μόδας και έτσι προσπαθεί σε κάθε περίπτωση να βάζει τη δική της πινελιά με τις δύο συλλογές της, το Project Soma και το Allover. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, έχουμε δει μερικά από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια και τα έχουμε λατρέψει.

Αυτά είναι τα χαρμόσυνα νέα που αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου

Έτσι, με τη νέα σεζόν να πλησιάζει, και τη νέα χειμερινή κολεξιον να βγαίνει σε κυκλοφορία σε λίγο καιρό, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να ενημερώσει τους followers της πως τα ανοιξιάτικα ρούχα του Project Soma έχουν μπει σε έκπτωση 50%!

Τρέξτε να προλάβετε!

Αθηνά Οικονομάκου project Soma