Τα απαγορευμένα πιάτα του Buckingham - Δεν τα αγγίζει η βασίλισσα Ελισάβετ

Τι αποκάλυψε ο σεφ του παλατιου;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τα απαγορευμένα πιάτα του Buckingham - Δεν τα αγγίζει η βασίλισσα Ελισάβετ

Τι φαγητά τρώει η βασίλισσα Ελισάβετ; Τις αποκαλύψεις έκανε ένας πρώην σεφ του παλατιού. Κι όμως υπάρχουν απαγορευμένα πιάτα στο παλάτι και δεν πρέπει να τα αγγίζει η βασιλική οικογένεια!

O Darren McGrady ήταν σεφ του Παλατιού του Buckingham για 11 χρόνια, από το 1982 μέχρι το 1993.

Σε άρθρο της ιστοσελίδας Insider, ο σεφ αποκάλυψε μερικά από τα “μυστικά” της κουζίνας του παλατιού.

Η Βασίλισσα της Αγγλίας λοιπόν, ανάμεσα σε αυτά που ο ίδιος αποκάλυψε, δεν τρώει σχεδόν ποτέ junk food και ότι το μενού στο Buckingham δεν περιλαμβάνει ποτέ πίτσα. Και όλα αυτά γιατί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να πιάνουν τίποτα με τα χέρια. Δείτε εδώ τα χαρμόσυνα νέα για το παλάτι!

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δεν τρώνε ποτέ θαλασσινά ώστε να αποφύγουν εντελώς τον κίνδυνο να πάθουν κάποιου είδους δηλητηρίαση ενώ το κρέας το τρώνε πάντα καλοψημένο. «Το πρόγραμμα διατροφής στο παλάτι ακολουθεί κυρίως τις βασικές γραμμές της γαλλικής κουζίνας», λέει ο McGrady.

«Μπορεί να σερβίρεις κάθε μέρα φράουλες το καλοκαίρι, όταν βρίσκονται για τις διακοπές τους στο κάστρο στη Σκωτία και να μην το σχολιάσει ποτέ. Αν όμως τις βάλεις στο μενού τον Ιανουάριο πιθανότατα θα απολύσει το σεφ λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να της δίνουν να φάει γενετικά τροποποιημένα φρούτα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Σε αναβρασμό το Buckingham - H απόφαση της Meghan που θα ταράξει την βασίλισσα Ελισάβετ!

Τι απόφαση πήρε για μια ακόμη φορά η Meghan Markle που θα ταράξει τα νερά της βασιλικής οικογένειας; Έχει νέα επαγγελματικά σχέδια και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά!

Πριν από μερικές ημέρες μάθαμε πως η Meghan Markle υπέγραψε μια σημαντική συμφωνία με το Netflix, με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα Harry, και αυτό όπως φαντάζεσαι πυροδότησε μια συζήτηση για το αν η δούκισσα του Sussex θα επέστρεφε στην υποκριτική και στις οθόνες μας. Και ενώ αυτό πραγματικά θα ήταν φανταστικό και θα μας άρεσε ιδιαίτερα δεν φαίνεται καθόλου πιθανό σενάριο.

Ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Netflix, Reed Hastings, είχε την απάντηση στην ερώτηση κα φήμη αυτή που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, κατά την εμφάνισή του στο CNBC αυτή την εβδομάδα και η απάντηση είναι μία και απλή, όχι.

«Ο πραγματικός στόχος για αυτούς είναι να είναι παραγωγοί και εμείς να οικοδομήσουνμε αυτήν την παραγωγική ικανότητα. Αυτό είναι το κλειδί άλλωστε. Έχουν αναπτύξει μια υπέροχη ματιά για την ιστορία και θα συνεργαζόμαστε μαζί τους σε αυτή τη βάση», είπε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ο Reed αποκάλυψε επίσης ότι η συμφωνία της Μeghan και του Harry θα γεμίσει με «επική ψυχαγωγία».

«Είναι έξυπνοι», πρόσθεσε. «Το πουλούσαν σε όλες τις μεγάλες εταιρείες και νομίζω ότι συνθέσαμε πραγματικά το καλύτερο, πλήρες πακέτο. Θα κάνουμε μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγίας μαζί τους… Νομίζω ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό περιεχόμενο με την μεγαλύτερη προβολή τον επόμενο χρόνο». Δεν ανυπομονείς κι εσύ κάπως για το αποτέλεσμα αυτής τη συνεργασίας;

Να σου θυμίσουμε επίσης πως η Meghan και ο Harry είναι τώρα οικονομικά ανεξάρτητοι από το στέμμα και μάλιστα πλήρωσαν τους φόρους τους για εργασίες ανακατασκευής στο σπίτι τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, Frogmore Cottage.