Jay Prodan: Αποκαλυπτική η συνέντευξη - "Στην Αννα Μαρία οφείλω..."

Μίλησε για όλους και για όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Jay Prodan: Αποκαλυπτική η συνέντευξη -

Στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε συνέντευξη ο Jay Prodan, o παίκτης που αποχώρησε πρώτος από το Big Brother. Μέσα σε όλα μίλησε για την Άννα Μαρία και ότι της οφείλει!

O 24χρονος από το Μπαγκλαντές μίλησε για την εμπειρία στο reality του ΣΚΑΪ, για το πως βίωσε την συγκατοίκηση με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και το πως είναι η ζωή του στην Ελλάδα. Δείτε τον παίκτη να συγκινεί!

Τι σου έμεινε από την εμπειρία του «Big Brother»;

Πως όσο αληθινός κι αν είσαι, σε αυτό το σύμπαν θα χάσεις.

Για ποιό λόγο;

Οι περισσότεροι παίκτες στο παιχνίδι ήταν μια μάσκα. Θα φανεί με τον χρόνο σε όλους σας.

Υπήρχαν παίκτες που η συμπεριφορά τους απέναντί σου ήταν λανθασμένη;

Όχι. Ακόμα κι αν υπήρξαν παίκτες που είχαν πρόβλημα με εμένα, δεν μου το έδειξαν.

Θεωρείς ότι δέχτηκες ρατσισμό στο παιχνίδι;

Όχι. Θεωρώ ότι ήθελα το χρόνο μου να ανοιχτώ και άργησα να το κάνω.

Ποιόν από τους συμπαίκτες σου εκτιμάς περισσότερο;

Την Άννα-Μαρία. Μιλάγαμε επί ώρες και έμαθα πολλά πράγματα από εκείνη. Της οφείλω ότι μέσω των συζητήσεων μας αυτή την εβδομάδα γνώρισα τον σπουδαίο Έλληνα συγγραφέα, Νίκο Καζαντζάκη.

Ζεις 17 χρόνια στην Ελλάδα. Δέχτηκες ρατσισμό από τους Έλληνες;

Οι Έλληνες είναι ένας πολύ φιλόξενος λαός και επ’ ουδενί δεν θα τους έβαζα στο ίδιο καλάθι όλους. Κυρίως δέχτηκα μπούλινγκ στα social media. Οι περισσότεροι που με σχολίαζαν όμως δεν έχουν αληθινό προφίλ.

jay prodan

Big Brother: Αυτή είναι η ζωή του Jay Prodan!

o Βig Brother έχει ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ και καθημερινά μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για τις ζωές των διαγωνιζόμενων! Ο Jay Prodan είναι ένας ευχάριστος παίκτης και η καταγωγή του είναι από το Μπαγκλαντέζ!

Εμείς μάθαμε κάποια παραπάνω πράγματα για αυτόν και τώρα θέλουμε να τα μάθετε και εσείς!

  • O Jay είναι 24 ετών
  • Κατάγεται από το Μπαγκλαντές
  • Είναι ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου.
  • Έχει τρέλα με το Tik Tok.
  • Αγαπημένο του hobby… ο σχολιασμός στα social.
  • Βλέπει το Big Brother ως… επέκταση του hobby του.
  • Θεωρεί τις Ελληνίδες τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο
  • Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Jay είπε: «Ονομάζομαι Jay Prodan. Είμαι από το Μπαγκλαντές και έχω δικό μου Ινδικό εστιατόριο στο Γκάζι. Δεν είχα λεφτά, αλλά είχα εμπιστοσύνη από τους φίλους μου που μου δώσανε τα λεφτά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορούσα να καταφέρω αυτό που ήθελα”.

Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες στη ζωή μου αλλά προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι πιο όμορφες κοπέλες του κόσμου είναι οι Ελληνίδες. Θέλω να μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother γιατί θα είμαι ο πρώτος Μπαγκλαντεσιανός που θα μπει στην ελληνική τηλεόραση και θέλω να αλλάξω τη γνώμη που έχουν κάποιοι συγκεκριμένοι Έλληνες για τους ξένους. Στην Ελλάδα δεν είχα πολλά προβλήματα σε ρατσισμό, αλλά κάποιες στιγμές στη ζωή μου πέτυχα ένα χοντρό κομμάτι ρατσισμού που με κυνηγούσαν άνθρωποι να με χτυπήσουν. Ανεβάζω βιντεάκια μέσω social media που κάνω motivation, inspiration και μιλάω πολλές φορές για ρατσισμό γιατί αυτό που έχω τραβήξει εγώ δε θέλω να τραβήξουν τα άλλα παιδιά που είναι από άλλες χώρες.

Από τη στιγμή που θα μπω μέσα στο σπίτι του Big Brother μακάρι να μην πετύχω τέτοιους ανθρώπους που θα δείχνουν ρατσισμό προς εμένα αλλά άμα πετύχω, από την αρχή μέχρι το τέλος που θα είμαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο θα του έχω αλλάξει τη γνώμη γιατί η αγάπη θα νικήσει τα πάντα».