Σάκης Ρουβάς: Το παθιασμένο φιλί στην Κάτια στο κατάμεστο Ηρώδειο!

Είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Το παθιασμένο φιλί στην Κάτια στο κατάμεστο Ηρώδειο!

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, στην πιο δημιουργική και ώριμη στιγμή του, ένωσαν τις υπέροχες φωνές τους για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο, πλαισιωμένοι από την Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.Από το πλευρό του Σάκη δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη!

Μετά το τέλος της συναυλίας, ο Σάκης κατέβηκε από τη σκηνή και προχωρώντας ανάμεσα στο πλήθος, έφτασε στη γυναίκα του, Κάτια Ζυγούλη και αφού τη φίλησε τρυφερά στο στόμα, της παρέδωσε μια ανθοδέσμη! Δείτε την τρυφερη τους φωτογραφία.

Οι δύο κορυφαίοι και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, με την τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα, ενώσαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, με το ανεπανάληπτο ταλέντο τους, και μας παρέσυραν σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού Ρεπερτορίου.

Ρουβλας Κάτια

Χαρές στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Κάτια Ζυγούλη, με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά να είναι το στήριγμα της. Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή με μια ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή που παρουσιάζει το μοντέλο «Ιστορίες μόδας» έρχεται το Σάββατο με καινούριο επεισόδιο.

Για αυτό έχουν χαρές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς

Αιώνες τώρα, η ελληνική κληρονομιά εμπνέει Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς.

Στην Ελλάδα, μια νέα γενιά δημιουργών μεταφράζει σήμερα αυτήν την παράδοση με τους πλέον σύγχρονους τρόπους. Αυτούς τους τρόπους ανακαλύπτει και εξετάζει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

Η Δήμητρα Κολοτούρα, συνιδρύτρια ελληνικού brand, εμπνέεται από την ελληνικότητα χρησιμοποιώντας στοιχεία της παράδοσης που παράγονται σε συνεργασία με τεχνίτες και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Η Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τέως διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, περιγράφει πώς η ελληνική παράδοση παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός, συνδέει την κληρονομιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και εξηγεί γιατί η εκπαίδευση πρέπει να παίξει ρόλο-κλειδί.

Η Μαριέττα Καρπαθίου, σχεδιάστρια, μιλάει για τη δημιουργία σύγχρονων ελληνικών σχεδίων πάνω σε υφάσματα που παράγονται από μηχανικούς αργαλειούς με ελληνικές πατέντες.

Η Μαρία-Όλγα Βλάχου, αποκαλύπτει πώς απομονώνει σύμβολα και μοτίβα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από μια «χειροποίητη» ψηφιακή επεξεργασία.

κατια ζυγούλη