Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση της όταν η Ελένη φίλησε τον Ματέο και τα παιδιά της! - "Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα..."

Αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αντίδραση της όταν η Ελένη φίλησε τον Ματέο και τα παιδιά της! -
News 14.09.2020 09:05
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή της περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, η Νατάσα Θεοδωρίδου το βράδυ του Σάββατου, τραγούδησε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις και για την κουμπάρα και καλή της φίλη Ελένη Μενεγάκη.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο πλευρό της Ελένης στην τελευταία της εκπομπή για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες! Καθώς τραγουδούσε το νέο της κομμάτι "Παραδόθηκα σε εσένα" η Ελένη Μενεγάκη σηκώθηκε και φίλησε on camera τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Επιπλέον, η τραγουδίστρια έκανε και την αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μιλώντας για το συγκεκριμένο σκηνικό, είπε: «Εγώ αυτό δεν το κατάλαβα να σας πω την αλήθεια. Μετά το είδα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και εγώ. Σαν τον έρωτα δεν έχει. Ο έρωτας είναι υγεία, ανοίγει ορίζοντες. Είναι μαγικός».

Τελευταία μέρα Ελένη: Έδωσε τρυφερό φιλί στον Μάκη - Έδειξε τα πρόσωπα των παιδιών της

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στον αέρα τα πρόσωπα των παιδιών της! Στην τελευταία της ημέρα στην ελληνική τηλεόραση δεν μπορούσαν να λείπουν από κοντά της εκείνα και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλο, στον οποίο και έδωσε το πιο τρυφερό και δακρυσμένο φιλί.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Το σχόλιο στην φίλη της Ελένη όσο βρισκόταν στην αγκαλιά του Ματέο

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Νατάσας Θεοδωρίδου - «Αυτή η καρδιά που δείχνω...»

Share