Έλλη Κοκκίνου: Σοκάρει το κορμί της στα 50!

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλλη Κοκκίνου: Σοκάρει το κορμί της στα 50!

Η Έλλη Κοκκίνου είναι από τις γυναίκες που προσέχουν πολύ την σιλουέτα τους και τον τρόπο ζωής τους! Αυτό μάλιστα φαίνεται καθώς η τραγουδίστρια διαθέτει ένα απο τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στα 50 της χρόνια!

Η τραγουδίστρια έχει το κορμί και δημοσίευσε την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία της με μπλε ολόσωμο μαγιό αποχαιρετώντας έτσι το καλοκαίρι!

Γυμνασμένη και πάντα σε φόρμα η Έλλη Κοκκίνου παρά το γεγονός ότι έχει γίνει μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει την τέλεια σιλουέτα της.

Σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά. Δείτε πως!

Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες. Αλλά δεν είναι μόνο η άσκηση το μυστικό της.

«Έχω πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο ακολουθώ κατά γράμμα. Έχω κόψει εντελώς το αλάτι και τη ζάχαρη και κάθε εβδομάδα, ανάλογα με την πρόοδο και τις ανάγκες μου ο διαιτολόγος μού αναπροσαρμόζει τη διατροφή μου», έχει πει η ίδια.

Έλλη Κοκκίνου γυμνασμένη
Έλλη Κοκκίνου κορμί στα 50 της
Έλλη Κοκκίνου κορμί

Έλλη Κοκκίνου: Έγινε 50! - Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 50 και μια υπέροχη έκπληξη για τα γενέθλιά της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Της διοργάνωσαν ένα πάρτι - έκπληξη και ήταν φοβερό!

Η εντυπωσιακή Έλλη Κοκκίνου είχε γενέθλιά χθες, 24 Ιουλίου και έγινε 50. Αν δε γνωρίζαμε την ηλικία της κανείς δεν θα το μάντευε και ούτε θα το πίστευε! Ο λόγος είναι πολύ απλός: Η Έλλη Κοκκίνου είναι μία πανέμορφη γυναίκα, με έναν αέρα τόσο φρέσκο και ταυτόχρονα δυναμικό, αναμφίβολα νέα όψη και ένα σώμα που ακόμη και εικοσάρες ονειρεύονται να αποκτήσουν!

Όσον αφορά το πάρτι έκπληξη, ήταν απίστευτο! Τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς και celebrities φίλοι της, όπως η Δέσποινα Καμπούρη, η Τζένη Μπότση και η Έλενα Γαλίφα αποφάσισαν να την αιφνιδιάσουν και γιόρτασαν μαζί της τη σημαντική μέρα αυτή! Αρκετά stories και φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το instagram και καταφέραμε έτσι να πάρουμε μια γεύση από τη λαμπερή βραδιά.

Το απολαυστικό βίντεο από το πάρτι - έκπληξη της Έλλης Κοκκίνου