Ελένη Μενεγάκη: "Πονοκέφαλος" οι σπουδές του Άγγελου Λάτσιου στην Αμερική - Τι συμβαίνει

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη:

Σε "πονοκέφαλο" για την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου έχει μετατραπεί το μέλλον του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είναι ήδη γνωστό ο γιος της Ελένης ήταν να μετακομίσει στην Αμερική για σπουδές αλλά... πλέον θεωρείται αβέβαιο!

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, τελείωσε το σχολείο και μετά από ένα ζωηρό και ξέφρενο καλοκαίρι (δείτε εδώ φωτογραφίες), έχει γυρίσει στην Αθήνα και βρίσκεται σε αναβρασμό για το τι θα κάνει τελικά με τα σχέδια που είχε, θα φύγει να σπουδάσει έξω ή όλο αυτό με τον κορωνοϊό του έχει αλλάξει τα πλάνα;

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως οι σκέψεις της οικογένειας είναι πολλές και η ανησυχία για το τι θα συμβεί είναι μεγάλη. Ωστόσο, η απόφαση του Άγγελου φαίνεται πως παγώνει τα πλάνα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που ήθελαν να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες τον Οκτώβρη μόνοι τους σε κάποιον μαγευτικό προορισμό.

Η Ελένη Μενεγάκη που έχει πάντα σαν προτεραιότητα τα παιδιά της σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να λείπει από την τόσο σημαντική νέα αρχή στη ζωή του Άγγελου άρα βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων, όπως κι εμείς.

Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτο το δώρο που έκανε στον Άγγελο Λάτσιο επειδή τελείωσε το σχολείο

Ελένη Μενεγάκη Άγγελος Λάτσιος

Ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ετοιμάζεται για σπουδές που συνέπεσαν και με την ενηλικίωσή του γι'αυτό και η λαμπερή Ελένη θέλει να του κάνει δώρο κάτι που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα τώρα που τελείωσε το σχολείο του...

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον γιο της Λάτσιο, αυτό είναι γνωστό! Αυτό που, όμως, δεν είναι γνωστό και το αποκάλυψε το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ, είναι πως η Ελένη θέλοντας να επιβραβεύσει τους κόπους του Άγγελου Λάτσιου αυτές τις ημέρες του ετοιμάζει ένα δώρο - έκπληξη που έχει σχέση με την τεχνολογία, καθώς γνωρίζει πως ο Άγγελος έχει μια μικρή τρέλα με αυτά!

Η αγορά έγινε, πριν από λίγες ημέρες που η Ελένη επισκέφθηκε με την κόρη της Λάουρα τον δερματολόγο. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα!