Πρεμιέρα Καλό Μεσημεράκι - Τραγούδησε χόρεψε και τα... έσπασε με την Φουρέιρα ο Νίκος Μουτσινάς

Η πιο ανατρεπτική έναρξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα Καλό Μεσημεράκι - Τραγούδησε χόρεψε και τα... έσπασε με την Φουρέιρα ο Νίκος Μουτσινάς

Πρεμιέρα έκανε το Καλό Μεσημεράκι μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Ο Νίκος Μουτσινάς τα... έσπασε στο πλατό με την Ελένη Φουρέιρα. Οι δυο τους τραγούδησαν και χόρεψαν.

Ο παρουσιαστής εδώ και αρκετές ημέρες είχε ανακοινώνει πως θα βρεθεί η τραγουδίστρια στην εκπομπή, ωστόσο δεν είχε κάνει γνωστό με τι ρόλο.

Όπως είδαμε λοιπόν στην πρεμιέρα, Ελένη Φουρέιρα και Νίκος Μουτσινάς έκαναν ένα απίστευτο σκετσάκι που περιελάμβανε διάφορα τραγούδια, ενώ άλλαζαν και σκηνικά και ρούχα.

Το πλατό όπως είδαμε είναι ίδιο και ο παρουσιαστής απλά... έπος όπως πάντα. Δείτε επίσης και το τρολάρισμα μέχρι δακρύων στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου . Χαμός στο διαδίκτυο.

Ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση για το Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους, μία πολύ χαρμόσυνη είδηση η οποία φορά την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και έτσι καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους με νέα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, τις διακοπές του καθώς και από τη δουλειά του.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και χθες βράδυ όταν πόζαρε στον φακό μαζί με την αγαπημένη του φίλη, Ματίνα Νικολάου ή αλλιώς «Βάνια».

Πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε θέλησε να προϊδεάσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την επερχόμενη πρεμιέρα που θα κάνει η εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου - δείτε εδώ ποιο πρόσωπο θα φέρει ο Νίκος Μουτσινάς για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς