Καλό Μεσημεράκι: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το The Bachelor - «Εμένα με κάνεις 22...»

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το The Bachelor - «Εμένα με κάνεις 22...»

Το Καλό Μεσημεράκι έκανε πρεμιέρα σήμερα και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς δε θα μπορούσε να μην κάνει ένα επικό σχόλιο για το The Bachelor. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως αν η Έλενα Μπάση είναι 38 κάποιος θα μπορούσε να κάνει και εκείνον άνετα 22!

Από τη μέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του The Bachelor, τα σχόλια για την 38χρονη Έλενα Μπάση δίνουν και παίρνουν. Έτσι λοιπόν και ο Νίκος Μουτσινάς με τη σειρά του αποφάσισε να σχολιάσει την είσοδό της στο ριάλιτι.

Βλέποντας, λοιπόν, το πλάνο της διαγωνιζόμενης είπε με αρκετή δόση χιούμορ: “Είναι η μητέρα του;”¨, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Όλοι έχουμε στον κύκλο μας κάποιον, που μεγαλώνει, μεγαλώνει και δεν φαίνεται. Εγώ αν κάτσω δίπλα στην Έλενα θεωρώ ότι περνάει το 22. Θέλω μόνιμα την Έλενα πλάνο και σε μένα 22. Μόνο αυτό με νοιάζει», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ενώ νωρίτερα έκανε μία επική έναρξη με την Ελένη Φουρέιρα. Δείτε τη εδώ.

«Αναστάτωσε» το διαδίκτυο ο Νίκος Μουτσινάς με το βίντεο του

Για ακόμα μία φορά, ο Νίκος Μουτσινάς κατάφερε να προκαλέσει σωστή αναστάτωση στο διαδίκτυο με ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δε διστάζει να σατιρίσει το τρέιλερ του The Bachelor.

O αγαπημένος παρουσιαστής είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα με την εκπομπή του, Καλό Μεσημεράκι, και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση, αφού δεν έχει αφήσει καμία εκπομπή χωρίς να τη σχολιάσει.

Χθες έκανε remake του τρέιλερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και σήμερα, σειρά είχε το τρέιλερ του The Bachelor που κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Αυτό είναι το βίντεο του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο

Λάμπει από ευτυχία ο Νίκος Μουτσινάς - Οι δημόσιες τρυφερές ευχές

Από ευτυχία λάμπει ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς έχει τα γενέθλια του και από νωρίς το πρωί τα αγαπημένα του πρόσωπα σπεύδουν να του ευχηθούν και δημόσια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο παρουσιαστής με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους του συναισθήματα του.

«Σήμερα στην πόλη σας!!!!! Έχω το γενέθλιο το ωραίο,το χαρούμενο,το αλήτικο! Στείλτε ευχές παιδιά και όλη την θετική σας ενέργεια, δεν τελειώνει ποτέ μην το φοβάστε και σιγά σιγά να λέμε τις ευχές μας και όλη την υπόλοιπη χρονιά! Να μην περιμένουμε γενέθλια! Είναι μαγικό συναίσθημα και να το στέλνεις και να το νιώθεις.

Εγω ειδικά τα τελευταία χρόνια το νιώθω τόσο πολύ απο εσάς..Σας ευχαριστώ, νιώθω ευγνώμων και ανταποδίδω στον καθένα προσωπικά όλη μου την αγαπη. (tip:ούτε αυτή τελειώνει, υπάρχει πολύ απόθεμα) μόλις 23 και τόσο ώριμος #ταγενεθλιαμου #μοντελλαιφφορεβερ #blessed», έγραψε στη λεζάντα του. Από ευτυχία λάμπει και για την πρεμιέρα της εκπομπής του.