Νεκρή στη Wikipedia η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η απίστευτη αντίδρασή της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νεκρή στη Wikipedia η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Wikipedia κατάφερε να κάνει για ακόμα μία φορά το... θαύμα της, καθώς έβγαλε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου νεκρή! Η παρουσιάστρια το ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το σχολίασε με τον δικό της τρόπο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Wikipedia "πεθαίνει" κάποιον. Πριν από λίγο καιρό, την τιμητική του είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ενώ από την ίδια θέση έχει περάσει και Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Σολωμού.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που διαθέτει αρκετό χιούμορ το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας, «Σε ευχαριστώ Θεέ μου.Σας ευχαριστώ όλους».

Υπερπαραγωγή η πρεμιέρα του Pop Up - Παραλίγο να βάλει τα κλάματα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πρεμιέρα έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από την συχνότητα του ALPHA με την μεσημεριανή εκπομπή «Pop Up» και ήταν υπερπαραγωγή. Η ίδια μάλιστα, παραλίγο να βάλει τα κλάματα όταν μιλούσε με τους συνεργάτες της.

Το μοντέλο για πρώτη φορά σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας βγήκε και μίλησε δυναμικά στους τηλεθεατές της, χωρίς να φαίνεται αν έχει άγχος. Χαμογελαστή, υποδέχτηκε στο απίστευτο πλατό της, το οποίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μοδάτα της νέα τηλεοπτικής σεζόν τους συνεργάτες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού μίλησε για την εκπομπή της, έδωσε το λόγο στους συνεργάτες της. Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μίλησε με πολύ όμορφα για την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να συγκινηθεί πολύ και να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Ο Snik στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου; Η δημόσια απάντηση πριν την πρεμιέρα του Pop Up

Για το ενδεχόμενο του αν θα δούμε τον Snik στην εκπομπή της Pop Up, απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στον Alpha.

Το μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια, παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το σύντροφο της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να δούμε τον αγαπημένο της, ράπερ, στο Pop Up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έδωσε μια διπλωματική απάντηση.

«Δεν ξέρω αν θα έρθει ο SNIK. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πριν την πρεμιέρα του Pop Up έκανε "χαμό" στο Instagram.