GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι κριτές με τον Αλέξανδρο - Εμφανίστηκε με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια

Ο καλλιτέχνης που πήρε με άνεση 4 ναι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: «Τρελάθηκαν» οι κριτές με τον Αλέξανδρο - Εμφανίστηκε με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια

Ο Αλέξανδρος ήρθε πολύ αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις και η αλήθεια είναι πως οι κριτές του GNTM 3 τρελάθηκαν μόλις τον είδαν. Εκείνος εμφανίστηκε στην οντισιόν με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια και έφυγε με τα 4 ναι με μεγάλη άνεση!

Ο Αλέξανδρος είναι 27 χρόνων και ασχολείται με το make-up και το modelling. Χαρακτηρίζει το style του ως gothe, ενώ δηλώνει πως ήρθε στο GNTM 3 για να προβληματίσει.

Η Ζενεβιέβ τον ρώτησε αν θα άλλαζε τα μαλλιά του και εκείνος απάντησε κατηγορηματικά όχι. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να του πει ναι! Δείτε εδώ και τον παίκτη που παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με χταπόδι!

GNTM 3: Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

TAGS