Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένο ζευγάρι - Παραμυθένιος ο γάμος στην Καστέλα

Έλαμπε από ευτυχία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε αγαπημένο ζευγάρι - Παραμυθένιος ο γάμος στην Καστέλα

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η σχεδιάστρια Ζήνα Γλου και ο επιχειρηματίας Νικόλας Μπέης. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Καστέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ‘’Espresso”, ο γάμος τους τελέστηκε σε ένα λιτό, αλλά παραμυθένιο σκηνικό. Το ζευγάρι έλαμπε πραγματικά από ευτυχία.

Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο δείπνο, αποκλειστικά για συγγενείς και λιγοστούς φίλους των νεονύμφων, στο σπίτι της οικογένειας Γλου στον Πειραιά.

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν και για μία αγαπημένη τραγουδίστρια. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και η αλήθεια είναι πως είδαμε το νυφικό της και πάθαμε πλάκα!

Γάμος Γλου

Γάμος έκπληξη στην showbiz - Παντρεύτηκε ηθοποιός από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα

Έναν γάμο έκπληξη είχαμε στην ελληνική showbiz. Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκα ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά Ντόλτσε Βίτσα.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Αγγελικούλα, την οποία είχαμε δει στο επεισόδιο που που θα παντρευόταν η κόρη της Χριστίνας, η Ντορίτα και ήταν η ανιψιά της Ασπασίας.

Σήμερα, η Μελίνα Ντούσικου δεν θυμίζει σε τίποτα το τότε κοριτσάκι, αφού έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα. Μάλιστα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία είναι πολύ ευτυχισμένη. Να σημειώσουμε πως και ένα αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Κύθνο.

Αγγελικούλα Ντότσε Βίτσα γάμος

Ευχάριστα νέα - Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Power Of Love

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για έναν πρώην παίκτη του γνωστού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Power of love, μιας και έγινε γνωστό πως παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την εκλεκτή της καρδιάς του και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες.

Μπορεί ο παίκτης αυτός να μην κατάφερε να βρει τον έρωτα στο σπίτι της αγάπης, όλα δείχνουν ωστόσο ότι η μοίρα τον δικαίωσε και βρέθηκε στο δρόμο του ένας άνθρωπος που τον κάνει να αισθάνεται υπέροχα.

Αυτός είναι ο πρώην παίκτης του Power of Love που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Ισσάκ Σεμερτζίδη, ο οποίος παντρεύτηκε την αγαπημένη του και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πιο υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο, ενώ πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μπαμπάς!