Στιγμές ευτυχίας για αγαπημένη παίκτρια του Survivor - «Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποκάλυψη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για αγαπημένη παίκτρια του Survivor - «Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης»

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει μια αγαπημένη παίκτρια του Survivor. Περιμένει το πρώτο της παιδάκι και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο για να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, η οποία θα γίνει όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια εντυπωσιακή ανάρτηση πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η Όλγα Φαρμάκη σήμερα Τρίτη 15/9 μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην στο Πρωινό.

«Καλημέρα Φαίη μου. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Δεν μπορώ να σας δω αλλά σας ακούω. Διανύω τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και πιστεύω ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσω. Έχει φουσκώσει λίγο η κοιλίτσα, όχι λίγο και παραπάνω από το λίγο, απλώς άρχισε ο κόσμος να με ρωτάει και λέω είναι καλύτερα να το μοιραστώ μαζί τους. Είχα και πολύ θετική προσέγγιση μέσω του Instagram που το ανακοίνωσα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Ευτυχώς, δόξα τω θεό είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Είμαστε τρία χρόνια με τον σύντροφό μου και θέλαμε πολύ να κάνουμε ένα παιδάκι να ολοκληρώσουμε και τη σχέση μας».

Άλλος άνθρωπος πρώην παίκτρια του Survivor - Έμεινε μισή μετά την απώλεια κιλών της εγκυμοσύνης της

Πρώην παίκτρια του Survivor, σήμερα είναι σαν... άλλος άνθρωπος μετά την εγκυμοσύνη της και την απώλεια των κιλών. Έχει μείνει μισή στο σώμα της, ενώ οι κοιλιακοί της φαίνεται πως είναι πέτρα.

Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης είχε συζητηθεί πολύ, όχι μόνο λόγω των επιδόσεων της, αλλά και λόγω της ομορφιάς της, αφού είναι από τις πιο hot παίκτριες.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη, η οποία πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η πρώην παίκτρια του Survivor με διατροφή και καθημερινή γυμναστική, κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και σήμερα να διαθέτει απίστευτο κορμί.

«Το σώμα επανέρχεται μόνο του και δεν χρειάζεται άγχος. Φυσικά και έτρωγα στις λιγούρες μου και εννοείται πως ζήταγα πολύ περισσότερο φαί από ότι πριν. Εννοείται όμως πως πρόσεχα όταν μπορούσα να κρατηθώ και δεν σταμάτησα ποτέ τη γυμναστική, ακόμα κι αν ήταν να πάω μισή ώρα για περπάτημα.

Η ξαφνική αύξηση του σωματικού μου βάρους δεν ήθελα να ξεφύγει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους για αυτό επισκέφτηκα και την διατροφολόγο», είχε πει η Φελίσια Λαπάτη, μιλώντας για την απώλεια των κιλών που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της.

Survivor Φελίσια Λαπάτη

Κορμάρα ωστόσο έχει και η Κατερίνα Δαλάκα. Δείτε πως είναι το σώμα της μετά την συμμετοχή της στο Survivor και απλά θα πάθετε πλάκα.