Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του

Στον αέρα της εκπομπής!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε την αποκάλυψη για το συμβόλαιό του

Λίγο μετά την έναρξη του «Καλό Μεσημεράκι» και μετά τη χθεσινή μεγάλη και εντυπωσιακή πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει στον αέρα, μία αποκάλυψη για το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός παρουσιαστής έχει δείξει πολλές φορές πως δεν φοβάται να πει δημόσια την άποψή του και να αποκαλύψει πράγματα από την καθημερινότητά του.

Έτσι δε δίστασε να μιλήσει και για το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ και όλα όσα έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το Καλό Μεσημεράκι.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μουτσινάς για το συμβόλαιό του στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε στην έναρξη: «Πρέπει κάπως να το συντονίσουμε και με τα άλλα κανάλια να μην υπάρχουν πρεμιέρες και στις άλλες εκπομπές…γιατί αποσυντονίζεσαι, ενώ σήμερα πετάει η ομάδα»!

Και στη συνέχεια ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Θέλει και η Αγγελική (η αρχισυντάκτριά του) να μιλάω λίγο. Κορίτσι μου έχω συμβόλαιο! Πληρώνομαι με τις κουβέντες γι’ αυτό θα κάνω μεγάλο πρόλογο»!

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΪ

Νίκος Μουτσινάς: Πανδαιμόνιο στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα που έκανε το Καλό Μεσημεράκι στην πρεμιέρα του

Το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουτσινάς, επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/9 στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την αγαπημένη εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και προκάλεσε με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του πανδαιμόνιο.

Με κέφι, χορό και το δικό τους μοναδικό τρόπο ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του για ακόμα μια φορά καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό που την ώρα προβολής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, όπως έδειξαν τα ποσοστά που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της Nielsen, κανείς δεν άλλαξε κανάλι!

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μουτσινάς με το καλησπέρα σας έκανε το απίστευτο 21,9% στο δυναμικό κοινό φέρνοντας το ΣΚΑΙ στην κορυφή της μεσημεριανής ζώνης!

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 14,6
  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 9,6
  • ΣΚΑΙ: Love it 11,3
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 8,5
  • Open: The booth 5,3
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 21,9
  • STAR: Shopping Star 17,4
  • ALPHA: Pop up - πρεμιέρα 11,8
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 8,5
  • Mega: Live news 10,8

Πρεμιέρα είχαν εχθές και οι Άγριες Μέλισσες, οι οποίες στάθηκαν απέναντι από το GNTM 3 κι έγινε... σφαγή στην prime time ζώνη! Δείτε εδώ ποιο project νίκησε.