Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγους μήνες πριν γεννήσει

Είναι έτοιμη να υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγους μήνες πριν γεννήσει

Λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! Τα likes εννοείται πως έπεσαν βροχή!

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά καθώς έφεραν το πρώτο τους παιδί στη ζωή και η ευτυχία τους ήταν απύθμενη. Οκτώ μήνες από τη γέννηση του μωρού τους ανακοίνωσαν ότι θα ξαναγίνουν γονείς και η χαρά τους έχει εκτοξευθεί στα ύψη!

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας ή της φουσκωμένης της κοιλίτσας που όλο και μεγαλώνει. Δείτε εδώ τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε το φύλο του μωρού της.

Έτσι και σήμερα όπου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα.

«εικόνες, χρώματα, ζωή! Αυτή είναι η όμορφη χώρα μας σε όποιο μέρος και αν πας...γεμάτη ευγνωμοσύνη που είχα τη δυνατότητα και φέτος να ζήσω αυτά τα όμορφα μέρη υγιής...Επιστρέφω, προσέχω, προφυλάσσομαι, και ετοιμάζομαι για μια διαφορετική καθημερινότητα».

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

ΗΒασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους καθώς πριν από 8 μήνες έγιναν γονείς και περιμένουν ήδη το επόμενό τους παιδί! Αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στην Τήνο για διακοπές, όπου και απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο δίπλα στη θάλασσα με το παιδάκι τους.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι εμφανώς ευτυχισμένη και ενημερώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σελίδα της στο Instagram με καλοκαιρινές φωτογραφίες της και της μικρής Σοφίας. Στην τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της τη βλέπουμε να ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα αλλά την παράσταση "κλέβει" η φουσκωμένη κοιλίτσα της που πλέον δεν κρύβεται.

Δείτε τη φωτογραφία στην οποία η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με θέα το ηλιοβασίλεμα - "Κλέβει" την παράσταση η φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στη γλυκιά αυτή φωτογραφία η Βασιλική φαίνεται να κρατάει τρυφερά την κοιλίτσα της!

Στιγμές απέραντης ευτυχίας για Λευτέρης Πετρούνια - Βασιλική Μιλλούση