Ηρακλής Τσουζίνοφ: Είναι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και αυτή είναι η απόδειξη

Η ανάρτηση της συντρόφου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Είναι μέσα στο σπίτι του GNTM 3 και αυτή είναι η απόδειξη

Όπως φαίνεται ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, πέρασε και από το boot camp και πλέον βρίσκεται μέσα στο σπίτι του GNTM 3. Μάλιστα, υπάρχει και απόδειξη!

Την είδηση αποκάλυψε άθελα της μάλλον η σύντροφος του διαγωνιζόμενου. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην λεζάντα της η σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοφ έγραψε «Μου λείπεις», κάτι που πρόδωσε πως δεν έχει γυρίσει σπίτι του, αλλά βρίσκεται στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων και διεκδικεί μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Ηρακλής Τσουζίνοφ GNTM 3

Να σημειώσουμε, πως η Φαίη Σκορδά διέρρευσε σημαντική πληροφορία για το GNTM 3.

GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής τους «τρέλανε» όλους στην audition του - «Λύγισε» την Καγιά με την ιστορία του

Ο κούκλος Ηρακλής που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 «τρέλανε» τους 4 κριτές στην audition του. Ωστόσο, μίλησε και για τη ζωή του και με την ιστορία του «λύγισε» η Βίκυ Καγιά.

Ο 20χρονος μιγάς, μίλησε για την καταγωγή του, αλλά και την παιδική του ηλικία και τους συγκίνησε όλους. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τα όσα είπε, ωστόσο η ομορφιά του και ο χαρακτήρας τους , ήταν εκείνα που τους έπεισαν να τον περάσουν στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε πως στο τέλος η Βίκυ Καγιά είπε πως συγκινήθηκε με τα όσα είπε ο Ηρακλής, αφού την άγγιξαν. Με την ιστορία της «λύγισε» τους κριτές και η Ουκρανή διαγωνιζόμενη.

TAGS