Στιγμές ευτυχίας για την Αγγελική Ηλιάδη μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Η έκπληξη στο σπίτι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Αγγελική Ηλιάδη μετά την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό

Στιγμές ευτυχίας πέρασε χθες το βράδυ η Αγγελική Ηλιάδη, με την έκπληξη που της έκαναν τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι, μετά την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγες εβδομάδες αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτηση της πως είναι θετική στον ιό, το μήνυμα της μάλιστα συγκίνησε, καθώς ήταν από εκείνους που δεν πίστευαν πως υπάρχει.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκλεισε 43 χρόνια ζωής και με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, οι φίλοι της θέλησαν να της κάνουν μία έκπληξη.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, αγαπημένα της πρόσωπα εμφανίστηκαν μπροστά της κρατώντας μια τούρτα και τραγουδώντας της το “Happy Birthday”.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την συγκεκριμένη βραδιά.

Αγγελική Ηλιάδη γενέθλια

Αγγελική Ηλιάδη ηλικία

Να σημειώσουμε πως, μετά την είδηση πως η Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ένα νέο γεγονός ήρθε να «ταράξει» την τραγουδίστρια καθώς ο μεγάλος της γιος είχε ένα ατύχημα.

Εκτός εαυτού η Αγγελική Ηλιάδη - Έβγαλε στη δημοσιότητα τις εξετάσεις κορωνοϊού

Εκτός εαυτού βγήκε η Αγγελική Ηλιάδη με αυτούς που δεν πιστεύουν πως είναι θετική στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να βγάλει στη δημοσιότητα τις εξετάσεις της.

Η τραγουδίστρια, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε το γεγονός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως στην περίοδο της καραντίνας και η ίδια ήταν καχύποπτη.

Για τον λόγο αυτό, δημοσίευσε στα instastories τις εξετάσεις με το αποτέλεσμα της διάγνωσης και έγραψε: «Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία. Επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την υγεία μας και επειδή επίμονα μου το ζητήσατε… ορίστε… προσοχή…. προσοχή…».

Να σημειώσουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη περνάει στιγμές αγωνίας λόγω του γιου της. Δείτε τι συνέβη.

Αγγελική Ηλιάδη κορωνοϊός